Magazin Hadise'den Hasan Can Kaya ve Murda'ya sürpriz!

Hadise'den Hasan Can Kaya ve Murda'ya sürpriz!

Paylaş
Hadise'den Hasan Can Kaya ve Murda'ya sürpriz!

Popçu Hadise ile komedyen Hasan Can Kaya arasında geçtiğimiz aralık ayında aşk dedikoduları çıkmıştı. Güzel şarkıcı, Hasan Can'ın sunduğu Konuşanlar'da sürpriz yaptı. Mehmet Dinçlerler ile boşanma süresinde, 'İmdat' şarkısının klibinde Hadise ile samimi görüntüleri çok konuşulan rapçi Murda'nın ise programın konuğu olması dikkat çekti.

Hasan Can Kaya, Konuşanlar'ın yönetmeni, kendisinden altı yaş büyük Sultan San ile aşk yaşıyordu. İkili, 2.5 yıllık ilişkilerine 2021'de nokta koymuştu. Arkadaş kalan Hasan Can Kaya ve Sultan San, birlikte çalışmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

STÜDYODA ŞAŞKINLIK

Hasan Can Kaya’nın sunucusu olduğu programın rapçi Murda’nın konuk olduğu bölümüne, Hadise'nin sürprizi damga vurdu. Ünlü şarkıcı, çekim sırasında birden stüdyoya girdi. İzleyicilerin yanı sıra Murda ve Hasan Can Kaya da Hadise'nin stüdyoya gelmesiyle şaşkınlıklarını gizleyemedi.

SAMİMİ GÖRÜNTÜLER

Geçtiğimiz yıl İmdat parçasına imza atan rapçi Murda ve Hadise'nin, Mehmet Dinçlerler ile boşanma haberinin manşetlerden düşmediği günlerde, şarkının klibinde ve konserde samimi görüntüler vermesi çok konuşulmuştu.