Magazin Hakan Hatiopoğlu dedesini kaybetti

Hakan Hatiopoğlu dedesini kaybetti

Paylaş
Hakan Hatiopoğlu dedesini kaybetti

Survivor yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyura Hakan Hatiopoğlu dedesini corona virüs nedeniyle kaybetti.

Sunucu Hakan Hatipoğlu yeni yılda dede acısıyla sarsıldı. 93 yaşındaki dedesini corona virüs nedeniyle kaybeden Hatipoğlu kötü haber şu sözlerle duyurdu:

Haberin Devamı

93 yaşındaki canım dedem, pamuk dedem ani bir şekilde Covid-19'a yenik düştü. Bende emeği çoktur. Dede torun olmanın ötesinde farklı bir ilişkimiz vardı. Sevginin her şeyi çözebileceğini ben ondan öğrendim. O beni evlat gibi sevdi, ben onu babam gibi. Belki de o yüzden Lila'ya hep senin bana baktığın gözlerle bakıyorum dedem benim. Seni çok seviyorum. Çok özleyeceğiz seni. Mekanın cennet olsun canım benim. Çok üzgünüm.

Karantinaya alınmıştı

Survivor'da daha önce yorumculuk yapan Hakan Hatipoğlu, Dominik'ten dönünce karantinaya alınmıştı. Ailesinden uzak bir yerde karantinada olan Hatipoğlu, Instagram hesabından şu sözlerle yaşadığı duyguları anlatmıştı:

Herkese selam, 10 gündür merak edenler olmuş. Dominik'ten döndüm, karantinadayım. Kendim evimden, ailemden uzakta... Tek zor gelen Gizem ve Lila'dan uzak olmak. Çok şükür iyiyim. Hayatımda yaşadığım en zor günler olabilir. Gelecek kaygısı, ölüm korkusu, güvende olmama hissi... Virüsten öte herkesi saran o korku beni de sardı. Her şeyi tarttım, sorguladım. Ve dedim ki: Hakan bu sana verilmiş ikinci bir şans olabilir...

Haberin Devamı