Magazin Hakan Meriçliler, İspanyol sevgilisiyle el ele görüntülendi

Hakan Meriçliler, İspanyol sevgilisiyle el ele görüntülendi

Paylaş
Hakan Meriçliler, İspanyol sevgilisiyle el ele görüntülendi

'Yalan Dünya' dizisinde canlandırdığı 'Çağatay Koçtuğ' karakteriyle hafızalara kazınan Hakan Meriçliler, İspanyol sevgilisiyle Nişantaşı'nda el ele görüntülendiler. Çift muhabirleri fark edince koşar adımlarla kaçmaya çalıştı.

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Hakan Meriçliler, zaman zaman yaptığı açıklamalarla gündem olmaya devam ediyor. Oyuncu, geçtiğimiz aylarda 'Yalan Dünya' dizisindeki rol arkadaşı Gonca Vuslateri'nin, "Bu ülkenin en az paraya en sevilen karakterini oynamış oyunculardanım" şeklindeki tepkisini değerlendirmişti.

Haberin Devamı

Meriçliler, "Yalan Dünya'da herkesin aldığı ücretler çok normaldi, herkesin kendi geçmişine göre doğru orantılıydı. Gülse Birsel o konuda asla yanlış yapacak insan değildir. Hiçbir problem olmadı, Gülse asla yapmaz böyle bir şey. Normal piyasa şartlarında aldık ücretleri, hatta daha üstü bile olabilir. Tabii Gonca'nın çıkışı beni aşar" ifadelerini kullanmıştı.

GONCA VUSLATERİ NE DEMİŞTİ?

2012-2014 yılları arasında Kanal D'de yayınlanan 'Yalan Dünya' dizisinde; Gonca Vuslateri 'Eylem' ve 'Vasfiye Teyze' karakterlerine, Hakan Meriçliler ise 'Çağatay Koçtuğ' karakterine hayat veriyordu.

35 yaşındaki Vuslateri, 'Yalan Dünya'nın senaristi Gülse Birsel'in 2 bin 550 TL'lik faturası üzerine, "Bu ülkenin en az paraya en sevilen karakterini oynamış oyunculardanım. O gelen elektrik faturasından 75 TL daha düşüktü hem de" tweetini paylaşmıştı.

Haberin Devamı

'AYAKKABIM İSPANYA'DAN'

Yürümekte zorlandığı ayakkabılarını kendisine İspanyol dansçı sevgilisinin hediye ettiğini dile getiren ünlü isim, "Ayakkabım İspanya'dan, bu flamenko ayakkabısı. Çok severim, yapmayı değil ama seyretmeyi severim. Zaten kız arkadaşım flamenko dansçı" ifadelerini kullanmıştı.

Tüm bu yaşananlardan aylar sonra Meriçliler, İspanyol sevgilisi ile Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Kız arkadaşını İstanbul'da ağırlayan ünlü isim, kendisini ziyarete gelen genç kadınla bir mekan çıkışı el ele görüntülendi.

KOŞAR ADIMLARLA KAÇTILAR

Basın mensuplarını karşısında görünce şaşkınlığını gizleyemeyen Meriçliler, objektiflerin kendisine yöneldiğini fark edince dansçı sevgilisiyle koşar adımlarla kaçmaya çalıştı. Acelesi olduğu için soruları yanıtsız bırakan oyuncu, "Evet arkadaşlar yanımdaki İspanyol kız arkadaşım" demekle yetindi.