Magazin Haluk Levent Gazze için harekete geçti

Haluk Levent Gazze için harekete geçti

Paylaş
Haluk Levent Gazze için harekete geçti

Haluk Levent, insani yardımların ulaştırılmasını görüşmek ve kentin ihtiyaçları hakkında bilgi almak için Gazze ve Lübnan Belediye Başkanları ile görüşme gerçekleştirdi. Haluk Levent görüşmenin ardından sosyal medya sayfasından bilgilendirme mesajı paylaştı.

AHBAP Derneği'nin kurucusu, sanatçı Haluk Levent, İsrail'in Gazze'de devam eden saldırılarıyla ilgili Gazze Belediye Başkanı Yehia Al Sarraj ile görüştüğünü açıkladı.

Haberin Devamı



Levent, belediye başkanıyla yaptığı görüşme sonrası sosyal medya hesabından, bölgeye insani yardımların ulaşamadığını, kentte elektrik ve su kesintileri olduğunu ve konvoyların bir bölümüne izin verilmesinin beklendiğini aktardı. Levent, görüşmenin detaylarını şu sözlerle anlattı: “Gazze Belediye Başkanı Yehia Al Sarraj ile bir görüşme gerçekleştirdim. Şu anda insani yardımların gelmediğini, bugün konvoyların bir bölümüne izin verilmesinin beklendiğini belirtti. Gazze’de elektrik ve su kesintisinin olduğunu, Gazze halkının çok zor durumda kaldığını söyledi. Bu görüşmeye Lübnan Belediyeler Birliği Başkanı Mohamed Saadie ve Birleşmiş Kentler Yerel Yönetimler Orta Doğu Teşkilatı da katıldı. Türkiye’nin Gazze halkının yanında olmasını memnuniyetle karşıladıklarını belirttiler. Yardım konvoyları izni alındığında haber edeceklerini söylediler.”

Haberin Devamı