Magazin Hamit Özsaraç kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Hamit Özsaraç kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Paylaş
Hamit Özsaraç kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Show TV'nin ünlü anchorman'i Hamit Özsaraç yıllar sonra yeni görüntüsüyle gündem oldu. Sesi tonu hafızalara kazınan ismin hakkındaki bilgiler merak edilirken "Hamit Özsaraç kimdir?" sorusu araştırılmaya başlandı.

Show TV'de 90'lı yıllarda Gülgün Feyman'la başarılı işlere imza atan ve hafta sonları ana haber sunuculuğu yapan Hamit Özsaraç, yeni görüntüsüyle gündem oldu. Farkı ses tonuyla milyonların ilgi odağı olan ünlü spikerin son hali şaşırtırken hakkındaki bilgiler de gündem oldu.

Haberin Devamı

HAMİT ÖZSARAÇ KİMDİR?

1990 yılında Gülgün Feyman ile birlikte Star TV'ye geçen Hamit Özsaraç, ''Haftasonu Haberleri''ni sunmaya başladı. 1995 yılında Star TV'den ayrılıp Show TV'ye geçerek ''Yaz Haftasonu Haberleri''ni sundu. 1996 yılında Show TV'de ''Haftasonu Haberleri''ni ve 2000 yılında da Skytürk'te ''Haftaiçi Haberleri'' ile izleyici karşısına çıktı.

SESLENDİRME SANATÇISI OLARAK ÇALIŞIYOR

Özsaraç, 2002 yılında Reha Muhtar'ın ayrılmasına rağmen Skytürk'te kaldı. 2003 yılında tekrar Show TV'de ''Haftasonu Haberleri''ni sundu. 2007 yılına gelindiğinde, Ali Kırca'nın Show TV'ye transfer olmasıyla Hamit Özsaraç Show TV'den ayrıldı ve 3 yıl işsiz kaldı. 2010 yılında tekrar Show TV'ye geçerek seslendirme yapmaya başladı. Halen Show TV'de seslendirme sanatçısı olarak yer alıyor.

Haberin Devamı