Magazin Hande Yener, Gülden Karaböcek’ı sahnesine konuk etti: İdolsünüz, efsanesiniz

Hande Yener, Gülden Karaböcek’ı sahnesine konuk etti: İdolsünüz, efsanesiniz

Paylaş
Hande Yener, Gülden Karaböcek’ı sahnesine konuk etti: İdolsünüz, efsanesiniz

Geçen ağustosta arabesk ve fantezi müziğin efsane isimlerinden Gülden Karaböcek’in Konya’daki bir çorbacıda şarkı söylerken çekilen görüntüleri, sosyal medyada gündem olmuştu.

Demet Akalın “Tüm eniştecilerin sonu böyle olsa da izlesek” diye yorum yapmış, tepki çekince silmişti. Karaböcek’in kızı Nur Dizgit “2 yıl önce burada imza günü yapmıştık. 35 bin TL almıştık. Çorbacı değil şık bir mekandı” demişti. Hande Yener de Karaböcek’e destek vermişti.

Haberin Devamı

TAHTA OTURTTU

Hande Yener önceki akşam Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda Paraf Kuruçeşme’de verdiği konsere Gülden Karaböcek’i davet etti. 2001’de seslendirdiği Gülden Karaböcek şarkısı ‘Sürünüyorum’ ve ‘Dilek Taşı’nı birlikte söylediler. Yener şarkıcıyı “Siz bunlara layıksınız” diyerek bir tahta oturttu. Dakikalarca alkışlanan Karaböcek “Hande benim sevdiğim arkadaşım. Aradı ve beni davet etti. Kıramadım” dedi. Yener misafirini “İdolsünüz, efsanesiniz” sözleriyle uğurladı.

AJDA’NIN İZİNDE

Ajda Pekkan hakkında övgü dolu sözler söyleyen Yener “20 görünümlü 50 yaşındayım. Ajda Hanım meşaleyi taşıyor. Bir 40 yılım daha var. 90 yaşına kadar varım” dedi.