Magazin Hande Yener: Kıskanılmaya alıştım

Hande Yener: Kıskanılmaya alıştım

Paylaş
Hande Yener: Kıskanılmaya alıştım

Ünlü şarkıcı Hande Yener, geçen akşam Fiyort adlı mekanda sahneye çıktı. Şarkıları ve dans şovlarıyla konuklarını coşturan şarkıcı, konser öncesi ise iddialı açıklamalar yaptı

Hande Yener, önceki gece Trump Towers’taki Fiyort adlı mekanda konser verdi. Dansçılarıyla birlikte sahneye çıkan Yener’e DJ oğlu Çağın Kulaçoğlu da set başında eşlik etti. Yener’i dinlemeye gelen isimler arasında nişanlısı Ümit Cem Şenol ve ailesi de vardı.

Daha önce bir röportajında kendisine yöneltilen “Türk popunun üç büyükleri kimlerdir?” sorusuna “Tarkan, Gülşen, ben” diye cevap veren Hande Yener, konser öncesi verdiği röportajda bu cevabını eleştirenlere sert çıkıştı. Yener, “Mütevazı olmak lazım ama yok… Ben kendimi sayarım” dedi.

Yener, MTV Müzik Ödülleri'ne katılmasını diline dolayanlar içinse “Ben dünya yıldızlarının adımını attığı kırmızı halıdan geçiş yaptım. Onu bile yapamayanlar oradan bir geçsinler, öyle konuşalım. Kıskanılmaya çok alıştım, izlerken gülüp geçiyorum” diye konuştu.



'NİŞANLIMIM AİLESİ ÇOK TATLI'

Birkaç hafta önce nişanlandığı Ümit Cem Şenol'un anne ve babasıyla çok iyi anlaştığını söyleyen Hande Yener, “Hepsi çok tatlı insanlar. İyiyiz, mutluyuz. Bugün konsere davet ettim, geldiler” dedi.

'FİLMDE OYNAYACAĞIM'

Sinema filmi teklifi aldığını ilk kez açıklayan Hande Yener, “Çok yakında toplantım var. Kafamdaki soru işaretlerini giderirsem belki oynayacağım” diyerek artist olacağını belirtti.

Haberin Devamı