Magazin Harper Beckham annesinin doğum gününde görüntülendi!

Harper Beckham annesinin doğum gününde görüntülendi!

Paylaş
Harper Beckham annesinin doğum gününde görüntülendi!

Ünlülerin akın ettiği eski futbolcu David Beckham'ın moda tasarımcısı eşi Victoria Beckham'ın 50'nci doğum günü partisinde kızları Harper Beckham dikkatleri üzerine çekti. 12 yaşındaki Harper, stili ile annesini hatırlattı.

Futbol kariyerinin yanında dergi kapaklarından ve reklamlardan da tanınan David Beckham ve ilk görüşte aşık olduğunu söylediği eşi Victoria Beckham (önceki soyadı Adams) 25 yıldır mutlu bir evlilik sürdürüyor.

Haberin Devamı

Çift, gerek lüks yaşantıları gerekse sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık magazin gündeminin konuşulan isimleri arasına giriyor.

50 YAŞINA GİRDİ

Sosyetik güzel Victoria Beckham, 50 yaşına girdi. Ünlü isim Londra'da bir mekanda doğum günü partisi düzenledi. Geceye birçok tanınan isim katıldı ve eski grup Spice Girl partide tekrar buluştu.

EĞLENCELİ ANLAR YAŞANDI

Spice Girls'in 5 üyesi Mel B, Mel C, Emma Bunton ve Geri Halliwell, Victoria Beckham'la sahneye çıkarak grubun ünlü "Stop" şarkısını söyledi. O anları David Beckham, sosyal medya hesabından yayınladı.

ÜNLÜLER AKIN ETTİ

Geceye Tom Cruise, Guy Ritchie, Jason Statham, Marc Anthony, Eva Longoria gibi çok sayıda ünlü isim de katıldı.

HARPER ÖN PLANDA

Haberin Devamı

12 yaşındaki Harper, zarif gümüş rengindeki saten elbisesiyle ülke İngiliz basınında gündem oldu. Haberlerde, "Harper Beckham, annesi Victoria'nın şık ayak izlerini takip ediyor." şeklinde ifadelere yer verildi.

Harper, kıyafetini topuklu bir çift beyaz açık parmaklı ayakkabıyla tamamlamayı tercih etti.