Magazin Hasan Can Kaya kız istemeye gidecek!

Hasan Can Kaya kız istemeye gidecek!

Paylaş
Hasan Can Kaya kız istemeye gidecek!

Komedi türündeki 'Çok Aşk'ın başrol oyuncusu ve senaristi Hasan Can Kaya, filmdeki kız isteme sahnesini gerçek hayata taşıyor. Aşkı ve kariyeri arasında kalan 'Coşkun' karakterini canlandıran ünlü komedyen, kendisini aşkına ikna eden bir hayranının kız isteme törenine katılacak.

YouTube'da yayınlanan 'Konuşanlar' programıyla büyük bir çıkış yakaladıktan dijital platforma transfer olan Hasan Can Kaya'nın senaryosunu kaleme aldığı, yönetmenliğini Kıvanç Baruönü’nün üstlendiği Çok Aşk filmi, 27 Ekim’de vizyona girecek.

Haberin Devamı

Hasan Can Kaya, Büşra Pekin, Şebnem Sönmez, Barış Yıldız, Ege Aydan, Bahtiyar Engin, Berkan Şal ve Uğur Yücel’in rol aldığı film; Coşkun karakterinin, aşkıyla sinema tutkusu arasında kaldığı hikayeyi anlatıyor.

Komedi türündeki filmde Ayla’ya çok aşık Coşkun karakterini canlandıran Hasan Can Kaya, 3.3 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından hayranlarına dikkat çeken bir çağrıda bulundu.

ÇİÇEĞİYLE BAKLAVASIYLA GİDECEK

Çiçeğini ve baklavasını alarak kız istemeye gideceğini belirten ünlü komedyen, "Yakın zamanda kız istemeye gidecek sevgili damat adayları, Allah’ın izni peygamberin kavliyle kızı istemeye birlikte gidiyoruz" ifadelerini kullandı.

Katılım için damat adaylarının, Instagram hesaplarından 26 Eylül'e kadar filmin hashtag’i ile beraber videolarını paylaşmaları gerektiği belirtildi.

Haberin Devamı