Magazin 'Hayırlı bir evlat olsun'

'Hayırlı bir evlat olsun'

Paylaş
'Hayırlı bir evlat olsun'

Uzun bir aradan sonra ‘Efsane’ filmiyle beyazperdeye dönen Ahmet Kural geçen yaz Çağla Gizem Şahin ile yaptığı evliliği ve üç ay sonra dünyaya gelecek oğulları Kemal’in getirdiği babalık heyecanını POSTA’ya anlattı…

 Ahmet Kural şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yıl kötü huylu olmayan bir tümör aldırdım. Zorunlu bir ara verdim. İyileşir iyileşmez kaldığım yerden devam ettim.

Evlilik inanılmaz güzel bir olay. Sizi dinleyen, hayatı paylaşan ve birlikte yol yürüyebileceğiniz bir insan bulduğunuzda hayatınız güzelleşiyor.

Ailem dışında diğer her şeyin önemsiz olduğunun farkına vardım. Kendi huzurumuzun ve mutluluğumuzun peşindeyiz.

Çağla ile o kadar ortak noktamız var ki, biz hayatı birlikte yaşamayı seviyoruz. Her şeyi birlikte yapmak bizi mutlu ediyor.

Ben çocukları, çocuklar beni çok sever. Çocuğum önce iyi bir insan olsun, dürüst, hayırlı bir evlat olsun. En önemlisi sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun... Büyüdükçe yapacaklarımızı düşündükçe çok heyecanlanıyorum. Kamil SÜMER

Haberin Devamı

İKİZLERİ CANLANDIRDI

Ahmet Kural üç hafta önce vizyona giren ‘Efsane’ ile bir süre ara verdiği setlere geri döndü. Gişe sıralamasında ilk 10’da yer alan film salonlarda ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Oyuncu bu rol için “Köyünde kalmış Sadık ile ailesini terk etmiş Özgür’ü, ikiz kardeşleri oynuyorum. Her duyguyu taşıyan bu iki kardeşin komik çekişmesinde bir sırrın peşinden gidiyoruz bu filmde” diye konuştu.