Magazin Hayri, Nalan'ı kaçırıyor! Camdaki Kız 65. bölümde neler oldu?

Hayri, Nalan'ı kaçırıyor! Camdaki Kız 65. bölümde neler oldu?

Paylaş
Hayri, Nalan'ı kaçırıyor! Camdaki Kız 65. bölümde neler oldu?

Ekranların vazgeçilmez dizisi olan Camdaki Kız, 19 Ocak Perşembe akşamı yeni bölümü ile seyirciyle buluştu. Göz kırpmaya bile vakit bırakmayan Camdaki Kız'ın 65. bölümünde yaşananlar Kanal D izleyicilerini şaşırttı. Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisinde yapımcılığı Onur Güvenatam üstleniyor. Başrollerinde ise Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu ve Hamza Yazıcı gibi önemli isimler yer alıyor. Peki, Camdaki Kız 65. bölümde neler oldu?

Büşra Eracun Akkaya / Posta.com.tr | Nalan ve Hayri aşkı yeniden alevleniyor.

Haberin Devamı

HAYRİ'Yİ MUZO KURTARDI

Nalan'ın odasına giren Hayri, çıkarken Sedat'a yakalandı. Hayri'yi gören Sedat, çılgına döndü. Tacoi konu Rafet'in kulağına gitmesin diye uğraşırken, ev halkıda olayı çözmeye çalıştı. Kalabalığı dağıtan Muzo, Sedat ve Hayri'yi dışarı çağırdı. Yaptıklarını açıklayamayan Hayri boş boş Sedat'ın yüzüne bakıyorken durumu Muzo kurtardı. Hayri'yi kendisinin çağırdığını söyleyen Muzo, Nalan'ın en sevdiği tatlıdan almasını rica ettiğini söyledi. Nalan'ın odasına girmesini yanlış bulduğunu söyleyen Muzo, kendisine ulaşamadığı için bunu yaptı herhalde diyerek yorumladı.

Akıllanmayan Hayri, herkesin uyuduğu saatte konağın önünde yüksek sesle Müslüm Gürses şarkısı açarak Nalan ile olan anılarını hatırlatmak istedi. Nalan ise bu duruma çok sinirlendi.

Haberin Devamı

NALAN KENDİNİ İŞE VURDU

Sabah erken saatlerde kalkan Nalan, herkes uyurken enfes bir kahvaltı hazırladı. Ev halkı Nalan'ın iyi olmadığını düşünüp doktora götürmek istedi. İyi olduğunu söyleyen Nalan, rahmetlininde kendisini böyle görmek isteyeceğini söyledi.
Kahvaltıdan sonra annesinin eşyalarını toplayan Nalan, kendisine birkaç tane hatıra ayırdı ve gerisini ihtiyacı olanlara bağışladı.

NALAN VE HAYRİ YÜZLEŞİYOR

Billur'u eve çağıran Nalan, işi bitince Hayri ile buluşmak için evden çıktı. Manolya fidesini Hayri'ye iade eden Nalan, Hayri'yi istemediğini ve Sedat ile mutlu olduğunu söyledi.

Hayri'yi takıntı haline getiren Sedat ise durmadan aradı. Nalan'a ulaşamayınca Billur'u görüntülü arayan Sedat, Hayri konusunda Billur'u tembihledi.

NALAN'IN BABASI ÖLÜYOR

Nalan'ın karşısına çıkan Metin, kendisini Mehmet olarak tanıtıp babasının arkadaşı olduğunu söylemişti. Cenaze günü Nalan'dan tepki gören Mehmet, çareyi Hafize'de aradı. Hafize'ye öleceğini söyleyen Metin, Nalan ile buluşturması için rica etti. Yaptığı kötülükleri yüzüne vuran Hafize, bu hayatta yaptıklarının cezasını dolu dolu çekmesini istedi.

SELEN VE EMİR ÖPÜŞÜYOR

Akşam arkadaşlarıyla eğlenmeye çıkan Selen eşi Levent'i de çağırdı. Levent gelmek istemeyince Selen tek gitti. Mekanda arkadaşlarıyla selamlaşan Selen, Emir'i görünce şok oldu. Eğlenmeye devam eden Selen, alkolün etkisiyle biraz rahatlamaya başladı. Emir ile geçmişten sohbet etmeye başlayınca Emir kendini tutamayıp Selen'in dudaklarına yapıştı. Selen ise bu öpücüğe son verip mekanı terk etti.

Haberin Devamı

SEDAT, YİNE AYNI SEDAT...

Asistanın gece dışarı çıkacağını duyan Sedat, izin vermedi. Neye uğradığını şaşıran kız nedenini sordu. Sedat dışarı çıkmasına tek bir şartla izin vereceğini söyleyip kendisini de davet ettirdi.

Selen ile aynı mekana giden Sedat, Selen'e yakalandı.

HAYRİ, NALAN'I KAÇIRIYOR

Gülcihan tam dışarı çıkacağı sırada başı döndü ve biraz fenalaştı. Nalan ise gönlü rahat etmedi ve Gülcihan'ı gideceği yere kadar kendi götürmek istedi. Derneğe geldiklerinde ise Nalan arabayı park edip geleceğini söyledi ve Gülcihan önden çıktı. Nalan'ı takip eden Hayri, vakit bulduğu anda Nalan'ın yanına gitti ve kendi evine götürdü. Bu durumdan hoşlanmayan Nalan, bırakması için yalvardı.

Hayri son kez sevmediğini gözlerinin içine bakarak söylemesini istedi. Nalan ise gözleriyle ayrı diliyle ayrı konuştu. Hayri, Nalan'ın dudağına bir öpücük kondurdu. Nalan ise çok beklemeden karşılık vererek öpüşmeyi devam ettirdi.

Haberin Devamı

CAMDAKİ KIZ 65. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.