Magazin Hazal Subaşı'ndan 'Dilek Taşı' yorumu

Hazal Subaşı'ndan 'Dilek Taşı' yorumu

Paylaş
Hazal Subaşı'ndan 'Dilek Taşı' yorumu

Kanal D ekranında perşembe akşamları ilgiyle takip edilen 'Dilek Taşı'nda Salih Bademci ve Ozan Dolunay ile birlikte başrolü paylaşan Hazal Subaşı, 1980’li yılların İstanbul'unda geçen ve dönemin buhranlı zamanlarını izleyiciye tüm gerçekçiliğiyle yansıtan yapım hakkında yapılan övgü dolu yorumların mutluluğunu yaşadığını dile getirdi.

 Yayınlanan ilk iki bölümü ile reytingin zirvesinde yer alan, yönetmenliğini Altan Dönmez’in üstlendiği 'Dilek Taşı' dizisinde 'Figen' karakterini canlandıran Hazal Subaşı, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı.

Haberin Devamı

"BU KADAR GÜZEL YORUMLAR ALINCA ZOR GELMİYOR"

Repo günü olduğunu ve alışverişe çıktığını söyleyen güzel oyuncu, yeni projesi hakkında, "Hepimizin çok sevdiği bir iş bu. İnanılmaz bir ilgi var, bu çok güzel. Set yoğun ama işi sevince ve bu kadar güzel yorumlar alınca o kadar da zor gelmiyor. Değer gördüğü, beğenildiği için biz ekstra mutluyuz" dedi.

Yaz sezonu çok tatil yapamadığını dile getiren Hazal Subaşı, "Çok uzun süre tatil yapmadım. Zaten diziden dolayı çok yanmadım. Çok makyaj da yapmıyorum. Sette zaten fazlasıyla yapıyoruz o yüzden normalde makyaj yapmam" dedi.

 Dram yüklü hikâyesinin yanı sıra bir babanın kızına olan bağlılığıyla da yüreklere dokunan Dilek Taşı'nın oyuncu kadrosunda; Salih Bademci, Hazal Subaşı, Ozan Dolunay, Elif Doğan, Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı ve Çiçek Dilligil gibi başarılı isimler rol alıyor.

Haberin Devamı