Magazin Her aşk iyi gelmiyor

Her aşk iyi gelmiyor

Paylaş
Her aşk iyi gelmiyor

Hadise önceki gün yüzü olduğu markanın lansmanındaydı. Hayatında kimsenin olmadığını söyleyen Hadise “Her aşk iyi gelmiyor maalesef. Partneriniz size her konuda destek oluyorsa, o aşk gerçek ve değerlidir. Ben böyle bir aşk için, savaşırım ama böyle bir aşk yoksa da anında bırakırım” dedi.

Hadise: Çalışmayı seven bir kadınım, asla pes etmem, ben mesleğimi aşk ile yapıyorum, benim gerçek aşkım sahneler.

Haberin Devamı

MUTLU BİR DÖNEMDEYİM’‘

Hadise önceki gün yüzü olduğu otomobil markasının lansmanındaydı. Şarkıcı “Hayatımda kimse yok. Kendimle çok mutlu olduğum bir dönemdeyim” şeklinde bir açıklama yaptı. Sevgilisi varken iş hayatını hiçbir zaman arka plana atmadığını söyleyen Hadise “Ciddi ilişkilerimden biri zaten pandemi zamanıydı, biri de pandemiden hemen sonraydı. Aşk için konserleri ve işlerimi bırakma durumum olmadı” dedi.

‘KENDİNE GÜVENEN GELSİN’

Aşk dileyen Hadise “Ben güçlü bir kadınım ama aşk başka bir konu. Ben aşk kadınıyım, artık bana gerçek anlamda iyi gelen biri ile aşk yaşamak istiyorum. İnşallah düzgün biri olur hayatımda. Sadece aşk olsun diye birini istemiyorum. Belki de bu yüzden uzun zamandır yalnızım. Sıla’nın bir şarkısında dediği gibi: Kendine güvenen şöyle gelsin” diyerek sözlerini bitirdi.

Haberin Devamı

 

Hadise 2022’de evlendiği Mehmet Dinçerler ile sadece 5 ay evli kaldı.