Magazin ‘Hiçbir sahne kolay değil’

‘Hiçbir sahne kolay değil’

Paylaş
‘Hiçbir sahne kolay değil’

Kanal D’deki ‘Yargı’ dizisinin ‘Savcı Ilgaz’ı Kaan Urgancıoğlu, önceki gün Bebek’te görüntülendi. Eşi Burcu Denizer ve 2.5 aylık oğlu Ardıç ile bir mekâna giren Kaan Urgancıoğlu, muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Herhangi bir babalık eğitimi almadığını söyleyen Urgancıoğlu, “Babalık çok iyi gidiyor. Alıştık diyebilirim. Bakıcımız yok. Yardım almıyoruz. Burcu kendisi bakıyor. Baba hissiyatı sanırım 6 aylıkken falan daha fazla gelir” dedi.

Haberin Devamı

‘ŞANSLI HİSSEDİYORUZ’

3. sezonu ilgiyle izlenen ‘Yargı’da Pınar Deniz ile iyi bir ikili olan Kaan Urgancıoğlu “Bu sinerjiyi nasıl sağlıyorsunuz?” sorusuna “Aramızda doğru bir elektrik var. Çok saygılıyız birbirimize karşı. Bütün ekip öyleyiz. Kendimizi şanslı hissediyoruz. Sete keyifli gidiyoruz ve sette olmaktan mutluyuz” cevabını verdi. Öpüşme sahnelerinin zorluğuyla ilgili ise “Bence hiçbir sahne kolay değil. Her sahnede başka bir gerilim türü var. Keyifli bir mevzu değil bu durum” diye konuştu.

‘EN UZUN SOLUKLU İŞİM’

3. sezonu ilgiyle izlenen ‘Yargı’nın ekibe yeni katılan oyuncularla daha da güçlendiğini söyleyen Kaan Urgancıoğlu “Bu sezon biter diye tahmin ediyorum. Bitmezse benim en uzun soluklu işim olacak” dedi.

Haberin Devamı

Kamil SÜMER