Magazin Hilal Özdemir Babacan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Neler Oluyor Hayatta’nın sunucusu Hilal Özdemir Babacan’ın eşi kim, ne iş yapıyor?

Hilal Özdemir Babacan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Neler Oluyor Hayatta’nın sunucusu Hilal Özdemir Babacan’ın eşi kim, ne iş yapıyor?

Paylaş
Hilal Özdemir Babacan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Neler Oluyor Hayatta’nın sunucusu Hilal Özdemir Babacan’ın eşi kim, ne iş yapıyor?

Hilal Özdemir Babacan, Kanal D ekranlarının sevilen programı Neler Oluyor Hayatta'da Hakan Ural ile birlikte her sabah izleyicinin karşısına çıkıyor. Eski sunucu Nur Tuğba Namlı’nın doğum iznine ayrılmasıyla programın sunuculuğunu üstlenen güzel isim hakkında araştırımalar da devam ediyor. Bunlar arasında ise en çok 'Hilal Özdemir Babacan’ın eşi kim, ne iş yapıyor?’ soruları yer alıyor…

Hilal Özdemir Babacan, geçtiğimiz dönemlerde birçok kanalda haber spikerliği yapmıştı. Bir süredir ise farklı bir formatta yer alan Neler Oluyor Programı ile ekranlarda yer alıyor. Hilal Özdemir Babacan’ın yaşı ve nereli olduğu kadar eşi de izleyiciler tarafından merak ediliyor…

Haberin Devamı

HİLAL ÖZDEMİR BABACAN KİMDİR?

Baba tarafından aslen Kocaeli Herekeli olan Hilal Özdemir Babacan 23 Kasım 1989 tarihinde dünyaya geldi. Ortaokul ve lise eğitimini Eyüboğlu Koleji'nde tamamladı. Lisansını İstanbul Üniversitesi Medya ve İletişim Sistemleri Bölümü'nden aldı. Rotterdam Erasmus Üniversitesi'nde medya üzerine eğitim gören Hilal Özdemir, Show Tv, Kanal D, NTV Spor, NTV, SKYTURK360'ta Haber spikeri olarak görev aldı.

HİLAL ÖZDEMİR BABACAN’IN EŞİ KİM?

Hilal Özdemir Haziran 2018 yılında Medipol Başakşehir takımının milli kalecisi Volkan Babacan ile dünya girdi. Çiftin nikahını dönemin İstanbul Belediye Başkanı Mevlüt Uysal kıydı, şahitliklerini ise İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, dönemin Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile Abdulhalik Çimen, Serhat Albayrak ve Gizem Sınay yaptı.

Haberin Devamı

Volkan Babacan ile evli olan Hilal Özdemir Babacan'ın, Ayşe ve Yade adında ikiz kızları var.

 

VOLKAN BABACAN KİMDİR?

11 Ağustos 1988 tarihinde Antalya'da doğan Volkan Babacan, futbol hayatına Antalya’da başladı. Sonrasında İstanbul’a taşınan Babacan, Fenerbahçe'nin altyapısında yetişti. Özellikle 2006-2007 sezonu içerisinde A takımda kaleci sakatlandığı zaman, ikinci kaleci olarak görev üstlendi. 2008-2009 yıllarında ise Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası'ndaki maçlarında kalesini korudu. 2010-2011 yıllarında Kayseri'ye transfer olan Volkan Babacan, sezonun bitmesine son 2 ay kala takımdan ayrıldı. Ardından Manisaspor’a transfer oldu ve 2014 yılına kadar burada görev yaptı.

2014-2015 yılında Başakşehir takımına ile imza atarak tam 2 sene boyunca her lig maçında görev yaptı. Bu dönem özellikle kariyerinin en güçlü dönemleri arasında yer alıyor. Gösterdiği başarılı performansı ile beraber 2 sene üst üste Başakşehir Spor Ligi 4. sırada bitirdi. Özellikle 2016 yılında Abdullah Avcı'nın gelmesi ile vazgeçilmez kaleciler arasına girdi. Böylece A milli takımın da yine vazgeçilmez kalecisi oldu.