Magazin Hilary Swank, ikiz annesi oldu!

Hilary Swank, ikiz annesi oldu!

Paylaş
Hilary Swank, ikiz annesi oldu!

1999 yapımı 'Erkekler Ağlamaz' filmi (Brandon Teena karakteri) ve Clint Eastwood'un yönetmen koltuğunda oturduğu 2005 yapımı 'Milyon Dolarlık Bebek' (Maggie Fitzgerald karakteri) ile iki kez 'En İyi Kadın Oyuncu' Oscar'ını kazanan Hilary Swank, ikiz bebeklerini dünyaya getirdi. 48 yaşındaki oyuncu, bir kız ve bir erkek annesi oldu.

İlk evliliğini 1997-2007 yılları arasında meslektaşı Chad Lowe ile yapan Hilary Swank, iki yıllık birlikteliğin ardından iş insanı Philip Schneider'la (45) Ağustos 2018'de dünyaevine girdi. Ünlü çift, ilk kez anne ve baba olmanın mutluluğunu yaşadı.

Haberin Devamı

'KOLAY DEĞİLDİ FAKAT BUNA DEĞDİ'

Dünyaca ünlü ABD'li aktris, ikiz bebekleriyle ilk fotoğrafını 1.4 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaştı. Gün batımı manzarasında yeni doğan bebeklerini kucağına alarak poz veren Swank, "Kolay değildi. Fakat buna değerdi. Mutlu Paskalyalar! Saf cennetten paylaşıyorum" mesajını yazdı.

ÜNLÜLERDEN YORUM YAĞDI

Sharon Stone, Debra Messing, Tyrese Gibson, Chelsea Handler, Kate Hudson, Jesse Tyler Ferguson, Maria Sharapova, Misha Collins, Mariska Hargitay ve Julianne Hough gibi birçok ünlü isim, Hilary Swank'i tebrik etti.

'PANTALONUMU ARKADAN KESİYORDUM'

Hamilelikte ilk üç aylık dönemi aştıktan sonra kendisini daha iyi hissettiğini belirten Hilary Swank, 'Alaska Daily' dizisini çekerken hamileliğini gizli tutmanın zor olduğunu itiraf etmişti.

Haberin Devamı

Pantolonumu arkadan kesiyordum çünkü artık bana uymuyordu. Etrafımdaki insanlar pantolonun üstüme nasıl uymadığına şaşırıyordu. Çözüm olarak gömleği pantolonun üstüne çıkarmayı önerdiler. Kilo almaya başlamak hamileliğimi gizlemeyi engelledi.

'UZUN ZAMANDIR İSTEDİĞİM BİR ŞEYDİ'

Hilary Swank, geçtiğimiz ekim ayında katıldığı programda, "Bu benim uzun zamandır istediğim bir şeydi. Anne olacağım. Sadece bir tane değil, iki tane. Buna inanamıyorum" ifadelerini kullanmıştı.