Magazin Hizmetçiler 2. bölüm fragmanı yayınlandı

Hizmetçiler 2. bölüm fragmanı yayınlandı

Paylaş
Hizmetçiler 2. bölüm fragmanı yayınlandı

Hizmetçiler ilk bölümüyle bu akşam saat 20.00'da Kanal D'de izleyici ile buluşuyor. Meksika’da “Ellas son La Alegria Del Hogar”, Amerika’da “Devious Maid’s” adı ile yayınlanmış ve büyük ses getirmiş dizi; “Hizmetçiler” adıyla ekrana geldi. Yapımcılığını Fabrika Yapım’ın üstlendiği, Kanal D’nin merakla beklenen yeni dizisi ‘Hizmetçiler’de Deniz Baysal Yurtçu, Algı Eke, Selen Domaç, Aleyna Solaker, Yiğit Kirazcı ve Seçkin Özdemir başrolde. Dizi, lüks bir sitede çalışan dört hizmetçinin, ev sahipleriyle aralarındaki entrikalı ilişkileri konu alıyor. Peki Hizmetçiler 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Hizmetçiler 2. bölüm fragmanı ve dizi ile ilgili tüm detaylar haberimizde...

Küçük bir kasabada kendi halinde yaşayan Ela’nın hayatı İstanbul’un ünlü ailelerinden Atahanlıların torunlarının kaçırılmasıyla bir günde tümden değişir. Onu lüks bir sitenin kapısına getiren gerçeğin peşinden sürüklenirken hayat ona bu kez bambaşka bir oyun oynar.

Haberin Devamı

Adına Cennet Konakları denen bu lüks sitede artık bir hizmetçidir. Birbirinden farklı zengin hayatları tanıdıkça herkesin gerçek yüzlerini de görmeye başlar. Üstelik tıpkı zenginler gibi onların evlerinde çalışan hizmetçilerin de sırları vardır.

Saklanan sırların ucu Atahanlıların kayıp hizmetçisine dayandığında Ela burada yaşayan hiç kimsenin masum olmadığını anlar. Hacer, Atiye ve Çiçek de yaşananların birer parçasıdır. Çünkü bu sitede hizmetçiler sadece evleri değil, patronlarının sakladığı “kirli” çamaşırları da temizlemektedir. İşin aslı Cennet Konakları’nda hiçbir şey göründüğü gibi değildir.

Yapım: Fabrika Yapım

Yapımcı: H. Öner Arslanel

Proje Tasarım: Ali Leskay

Yönetmen: Metin Balekoğlu

Senaryo: Makbule Kosif, Gülsev Karagöz, Özer Çetinel, Ruhan Arca, Alper Alp Özgen

Haberin Devamı

Görüntü Yönetmeni: Emin Çakır

Sanat Yönetmeni: İskender Değirmenci

Müzik: Atakan Ilgazdağ

Oyuncular: Deniz Baysal Yurtcu (Ela), Algı Eke (Atiye), Selen Domaç (Hacer), Aleyna Solaker (Çiçek), Yiğit Kirazcı (Aras), Seçkin Özdemir (Yiğit) Ayşenil Şamlıoğlu (Nimet), Gamze Karaduman (Demet), Nilay Erdönmez (Gülseren), Neslihan Arslan (Neslihan), Gökhan Soylu (Selim), Hazal Benli (Aslı), Servet Pandur (Belkıs), Emre Akkuş (Armağan), Cansu Fırıncı (Yaşar), Özer Arslan (Osman)

Hizmetçiler birinci bölüm fragmanı yayında! Başrollerinde Deniz Baysal Yurtcu, Algı Eke, Selen Domaç, Aleyna Solaker, Yiğit Kirazcı ve Seçkin Özdemir’in rol aldığı Hizmetçiler, İstanbul'da lüks bir sitede çalışan birbirinden farklı dört hizmetçinin ev sahipleriyle aralarında yaşanan ilişkileri ve bu ilişki ağıyla çevrelenmiş gizemli olayları konu alıyor.

Hizmetçiler 1 bölüm fragmanları

Hizmetçiler 2. bölüm fragmanı yayınlandı.

İşte Hizmetçiler 2. bölüm fragmanı

Hizmetçiler 2. bölüm fragmanı yayında! Ela ve Yiğit arasında neler oluyor?