Magazin Hugh Hefner'ın eşinde çarpıcı itiraf: Playboy patronuna kadın ayarlıyordum

Hugh Hefner'ın eşinde çarpıcı itiraf: Playboy patronuna kadın ayarlıyordum

Paylaş
Hugh Hefner'ın eşinde çarpıcı itiraf: Playboy patronuna kadın ayarlıyordum

Playboy’un kurucusu Hugh Hefner’ın dul eşi Crystal hefner, anılarını yazdığı kitabında kendisinden 60 yaş büyük kocasıyla seks yapmak zorunda kalmamak için başka kadınları ‘işe aldığını’ itiraf etti.

Playboy’un kurucusu Hugh Hefner 2012’de kendisi 86 yaşındayken o dönem 26 yaşında olan Crystal Hefner ile evlenmişti. Bugün 37 yaşında olan Crystal Hefner, 2017’de 91 yaşında ölene kadar Hugh Hefner ile evli kalmıştı. Crystal Hefner yeni anı kitabı ‘Only Say Good Things’de Playboy Malikanesi’ndeki hayatın iğrenç gerçekliğini gözler önüne seriyor. Merhum kocasının aynı anda ‘en az 5 kızla birlikte olmaktan’ hoşlandığını belirten Crystal Hefner, evlilikleri sırasında kocasıyla seks partileri yapmaları için ‘kız bulduğunu’ itiraf etti.

Haberin Devamı

‘CAN ATAN KIZLAR VARDI’

Crystal Hefner, kocasıyla ‘tek başına cinsel ilişkiye girmek’ zorunda kalmamak için başka kadınlarla birlikte olmanın ‘rahatlatıcı’ olduğunu itiraf etti. Crystal Hefner kitabında “Bazen Hefner birini işaret ederdi. Diğer zamanlarda ben seçerdim. Nelerden hoşlandığını bilirdim. Hugh Hefner’ın yatağına girmek için can atan, her partide yanıma sokulan, seçilmek için çırpınan o kadar çok kız vardı ki! İkiye bölünmüş hissediyordum. Bir yanım kendi iyilikleri için onları geri çevirmek istiyordu. Ama aynı zamanda birinin geleceğini de biliyordum. Yetişkin olarak bedenleri hakkında kendi kararlarını vereceklerine güveniyordum” diye yazdı.