Magazin Hülyanın ex'leri yeni aşklarıyla çok mutlu

Hülyanın ex'leri yeni aşklarıyla çok mutlu

Paylaş
Hülyanın ex'leri yeni aşklarıyla çok mutlu

Hülyanın ex'leri yeni aşklarıyla çok mutlu görünüyorlar

Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran’ın Hülya Avşar’dan ayrıldıktan sonra diş doktoru Emek Külür’le yeni bir aşka yelken açtığını magazin basınından okumuştunuz.

İlk zamanlar ilişkilerini gizli saklı yaşayan sevgililer, çıkan haberlerin ardından bir davete el ele katılarak beraberliklerini ilan etmişti. Hülya Avşar’la aşkı haricinde ilişkilerini göz önünde yaşamaktan hoşlanmayan Saran, uzun zamandır birlikte görünmediği sevgilisi Emek Külür’le önceki gün Kanyon’daydı. Gina’da akşam yemeği yiyip sinemaya giren sevgililer, objektife mutluluk pozları verdi.

Sabaha kadar dans
İstanbul Motor Piston’un ortaklarından Mehmet Dereli, çocuğunun annesi Şebnem Dinçgör’den ayrıldıktan sonra Hülya Avşar’la görüşmeye başlamış, ancak bu ilişki Avşar’ın deyimiyle ‘flörte dönüşmeden’ sona ermişti. Ünlü işadamı daha sonra Çiğdem Kayalı ile aşk yaşamaya başlamış, ilişkinin haberi ilk kez bu köşede fotoğraflarıyla birlikte yer almıştı. Çevreleri kadar benim de ilişkilerine uzun ömür biçmediğim Dereli ve Kayalı’yı önceki akşam Reina’da gördüm. Gece boyunca dans edip eğlenen ve mutlulukları gözlerinden okunan sevgililer, herkes gibi beni de yanılttı...

Haberin Devamı

Hurriyet / Gökhan Kimsesizcan