Magazin İbrahim Erkal’ı sadece 12 gün görebilmişti! Erkal’ın kızının son hali ortaya çıktı

İbrahim Erkal’ı sadece 12 gün görebilmişti! Erkal’ın kızının son hali ortaya çıktı

Paylaş
İbrahim Erkal’ı sadece 12 gün görebilmişti! Erkal’ın kızının son hali ortaya çıktı

Canısı', 'Çare Gelmez', 'Sen Aldırma' ve 'De Get Yalan Dünya' gibi unutulmaz eserlere imza atan İbrahim Erkal, yaşamını yitireli altı yıl oldu. 2017 yılında hayatını kaybeden arabesk ve fantezi müziğin ünlü ismi İbrahim Erkal’ın anısına düzenlenen ‘Hürmet’ konseri önceki akşam Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Gecede babası hayatını kaybettiğinde henüz 12 günlük olan Elif Su da vardı. Elif'in ne kadar büyüdüğünü gören Erkal hayranları duygulandı.

Atatürk Kültür Merkezi’nde İbrahim Erkal’ın anısına düzenlenen ‘Hürmet’ konseri öncesi çocukları ile objektiflere poz veren eşi Filiz Akgün konuştu. Gecede babası hayatını kaybettiğinde henüz 12 günlük olan Elif Su da vardı. Elif'in ne kadar büyüdüğünü gören Erkal hayranları duygulandı.

Haberin Devamı

Unutulmayan şarkılarıyla gönüllerde taht kuran usta sanatçı İbrahim Erkal vefat haberiyle büyük küçük tüm hayranlarını yasa boğmuştu. Ünlü ismin ölümünde en çok yaralayan detay ise en küçük kızı Elif Su'nun henüz 12 günlük olmasıydı. İbrahim Erkal'ın kızı Elif Su büyüyüp kocaman kız oldu. İşte İbrahim Erkal'ın kızı Elif Su...