Magazin İbrahim Tatlıses: En son buraya geldiğimde aranızda doğmamış olanlar vardı!

İbrahim Tatlıses: En son buraya geldiğimde aranızda doğmamış olanlar vardı!

Paylaş
İbrahim Tatlıses: En son buraya geldiğimde aranızda doğmamış olanlar vardı!

Konser maratonuna devam eden İbrahim Tatlıses, dün akşam Almanya’nın Köln şehrindeki Lanxess Arena’da sahne aldı. Ünlü türkücü, 20 yıl sonra Köln’deki hayranlarıyla bir araya geldi.

İbrahim Tatlıses, üç saatlik sahne performansı ve dilelrden düşmeyen şarkılarıyla müzik ziyafeti sundu. ‘Dom Dom Kurşunu’, ‘Şemmame’, ‘Bir Taş Attım Pencereye’ gibi hareketli parçalarıyla Almanya seyircisini ayağa kaldıran Tatlıses; ‘Yalan’, ‘Bebeğim’ gibi slow şarkılarıyla da duygusal anlar yaşattı.

Haberin Devamı

BENİ ÇOK MUTLU ETTİ

Almanya’nın Köln şehrinde 20 yıl sonra sevenleriyle buluşmanın mutluluğunu yaşayan sanatçı, "En son buraya geldiğimde aranızda daha doğmamış olanlar vardı. 20 küsur seneden sonra sizleri burada yine karşımda görmek beni çok mutlu etti. Bu gece çok güzelsiniz” sözleriyle duygularını paylaştı.

SAHNEDE HAYRANIYLA SOHBET ETTİ

Konser esnasında İmparator'un bir hayranı, ünlü isme sarılmak için sahneye fırladı. Güvenliklerin müdahalesine izin vermeyen 71 yaşındaki sanatçı, hayranını sahneye alarak sohbet etti. Ayrıca hayranlarının isteklerini geri çevirmeyen İbrahim Tatlıses, bol bol fotoğraf çektirdi.