Magazin İbrahim Tatlıses, İdo'nun karnındaki iz hakkında konuştu

İbrahim Tatlıses, İdo'nun karnındaki iz hakkında konuştu

Paylaş
İbrahim Tatlıses, İdo'nun karnındaki iz hakkında konuştu

Paylaştığı fotoğrafta ameliyat izi görenler İdo'nun mide küçültme operasyonu geçirdiğini düşünmüştü. İbrahim Tatlıses, bu iddialara cevap verdi

İki hafta gibi kısa bir sürede yaklaşık 10 kilo veren İdo Tatlıses, 'İyi ki zayıfladım' notuyla Instagram hesabından bir fotoğraf paylaşmıştı.

İdo Tatlıses'in karnında oluşan izi gören bazı takipçileri 'mide küçültme ameliyatı' olduğunu iddia etmiş, bunun üzere genç şarkıcı izin küçükken geçirdiği operasyonun izi olduğunu açıkladı.


İdo Tatlıses, mide küçültme ameliyatı mı oldu?


İdo Tatlıses'in babası İbrahim Tatlıses ise çıkan haberlere kaşılık oğlunu destekledi ve olayı şu sözlerle anlattı:



"İdo'm doğru söylüyor, mide ameliyatına önce ben karşıyım, aynen de öyle oldu. ALLAH'ım hiç bir anne ve babaya bunun gibi rahatsızlıklar göstermesin. ALLAH, değerli doktor Sayın Gündüz Gedikoğlu'ndan razı olsun.


İbrahim Tatlıses'in ilk eşi Adalet Tatlı hacca gitti


"OĞLUMUN YAŞAYACAK ÖMRÜ VARMIŞ"

İdo'nun doğuştan yemek borusu kapalıydı, yediği hiç birşey midesine gitmiyordu, tabiki mideye gıda gitmeyince ateşi çıkıyor ve düşmüyordu. Evde, salonun ortasını buzhaneye çevirmiştik ama bir türlü ateşini düşüremiyorduk. Annesi sağolsun; İdo'yu tutuğu gibi Gündüz Hoca'ya götürdü. Gündüz Hoca'da hemen ameliyat edecez, fazlada vaktimiz yok dedi. ALLAH'ıma kurban olayım, oğlumun yaşayacak ömrü varmış. ALLAH'ım hiç kimseye o ameliyat koridorundaki geçmek bilmeyen dakikaları yaşatmasın.

Ben, annesi ve kirvesi olan Sayın Necdet Ulucan Kirvemiz koridorun bir o başına bir bu başına voltalar attık, saniyeler dakikalar geçmek bilmedi, ameliyat kapısından hangi doktor çıkıyorsa onun yakasına yapışıyorduk. ALLAH'ıma şükür, hayırlı haberi bize değerli Hocamız Gündüz Gedikoğlu verdi. Durum budur, bunun dışındakiler uydurmadır!!! Önce ALLAH'ıma sonrada Sayın Hocama şükürler olsun ki; İDO'muz şuan aramızda ve bizimle... Bu durumu bizzat ben yaşadım... Hayırlı CUMALAR. Babası İbrahim Tatlıses

Haberin Devamı