Magazin İbrahim ve Mihre Çelikkol çiftini yıkan ölüm haberi

İbrahim ve Mihre Çelikkol çiftini yıkan ölüm haberi

Paylaş
İbrahim ve Mihre Çelikkol çiftini yıkan ölüm haberi

İbrahim Çelikkol ile Mihre Çelikkol çifti, evlatları gibi sevdikleri köpeklerini kaybetti. Mihre Çelikkol, 'Seni çok özleyeceğim. Huzurla uyu oğlum. J.' yazarak duygularını ifade etti.

'Doğduğun Ev Kaderindir' dizisinde Mehdi karakterini canlandıran İbrahim Çelikkol ve eşi Mihre Çelikkol, en yakın dostlarını kaybetti. Mihre Çelikkol, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile köpekleri Jozi’nin vefat ettiğini açıkladı.

Haberin Devamı

Acılı haberi takipçileriyle paylaşan Çelikkol, Jozi’nin fotoğrafını paylaşarak üzüntüsünü dile getirdi. Mihre Çelikkol, "Seni çok özleyeceğim. Huzurla uyu oğlum. J." dedi. İbrahim Çelikkol'un da oldukça üzgün olduğu öğrenildi.

2017 yılında evlendiler

Oyuncu İbrahim Çelikkol (38), 2017 yılında mimar Mihre Mutlu ile evlenmişti. Ünlü çift, Aralık 2019'da oğulları Ali'yi kucağına almıştı.

Öte yandan geçtiğimiz aylarda İbrahim Çelikkol ile eşi Mihre Çelikkol'un evlilikleri üzerinde kara bulutlar dolaştığı iddia edilmişti. Çelikkol ise Instagram hesabından eşinin çektiği fotoğrafı "Kıymetlim'in gözünden" notu ile paylaşarak, çıkan dedikoduları yalanlamıştı.

İkili, ayrılık haberlerinden sonra sık sık mutluluk pozları verdi. Dört yıllık evli çift, şu sıralar yeni evlerine taşınmak için hazırlık yapıyor.

Haberin Devamı

'Kızımız olsun istiyoruz'

Mihre Çelikkol (32), "Çocuk defterini kapattınız mı?" sorusuna, "Hayır, aksine ikinciyi düşünüyoruz. Bir de kızımız olsun istiyoruz. Hatta adı bile şimdiden belli" yanıtını verdi.

Mihre Çelikkol'un bu açıklamasının ardından çiftin yakın zamanda ikini kez anne-baba olmak istedikleri ortaya çıktı.