Magazin Icardi'yi nasıl baştan çıkardığını anlattı! Wanda Nara'dan itiraf

Icardi'yi nasıl baştan çıkardığını anlattı! Wanda Nara'dan itiraf

Paylaş
Icardi'yi nasıl baştan çıkardığını anlattı! Wanda Nara'dan itiraf

Galatasaray’ın yıldızı Mauro Icardi’nin (30) eşi Wanda Nara (37), kardeşi Zaira Nara’nın YouTube’daki ‘Rumis’ programına katıldı. Şok açıklamalar yapan Wanda Nara, Icardi ile tanıştığı dönemde çocuklarından üçünün babası futbolcu Maxi Lopez ile evli olduğunu söyledi...

Wanda Nara şunları söyledi:

Haberin Devamı

Maxi Lopez ile kavgalıydık. Evler aynı, odalarımız ayrıydı. Mauro benim arkadaşımdı. Onu kızlarla tanıştırırdım.

Arkadaş olduğumuz dönemde onu teknemize davet ettim. Eski kocam da oradaydı. Ama Mauro’yu gözüme kestirmiştim. Aramızda bir elektriklenme oldu.

Mauro bana dört cep telefonu olduğunu, görüştüğü kadınları kıtalara ayırdığını, her kıta için ayrı bir telefon tuttuğunu söyledi. Dedim ki “Tüm kızlar ilk geceden yatağa gelecek kadar aptal”. Mauro da “Sen onlardan daha iyi olduğunu mu sanıyorsun?” diye cevap verdi. Bu lafı beni düşündürdü.

Ertesi gün sabah 5’te tekneden helikopterle ayrıldı. Ben kucağımda hâlâ emzirdiğim oğlumla uyku sersemi bir şekilde onu uğurladım. ‘Titanik’ filminden bir sahne gibiydi. İçimde bir şeyler kıpırdadı.

Haberin Devamı

İlk kez İtalya’da onun bekar evinde beraber olduk.

200 kadının geçtiği o yatak benden sonra işe yaramayacak hale geldi! Ertesi gün bedenimde hissettiğim acıyı hatırlıyorum. Dört saatte bir ağrı kesici alıyordum.

O gece iyi geçmeseydi devam etmezdi. Ertesi sabah ona bir oyuncak ayı aldım. Üzerine kendi parfümümü sıktım ve ‘Kaderim senin ellerinde’ diyen bir şarkının sözlerini yazdım bıraktım.