Magazin 'İnci Taneleri'ne büyük ilgi! Youtube'da yaklaşık 5 milyon izlendi

'İnci Taneleri'ne büyük ilgi! Youtube'da yaklaşık 5 milyon izlendi

Paylaş
'İnci Taneleri'ne büyük ilgi! Youtube'da yaklaşık 5 milyon izlendi

Kanal D'nin; BKM imzalı, kadrosunda Yılmaz Erdoğan'ın yanı sıra Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi isimlerin yer aldığı yeni dizisi 'İnci Taneleri', sadece reytinglerde değil, YouTube’da da rekor kırdı. Dizi, yayınlanmasının üzerinden bir gün geçmesine rağmen neredeyse 5 milyon izlenmeye ulaştı.

Günlerdir konuşulan, tanıtımları ile sosyal medyada paylaşım rekorları kıran Yılmaz Erdoğan’ın hem yazıp hem de başrolünde oynadığı 'İnci Taneleri’nin birinci bölümü, 25 Ocak Perşembe akşamı yayınlandı. Fragmanlarıyla olay yaratan ve günlerce konuşulan proje, hem reytinglere hem de sosyal medyaya damga vurdu.
İlk bölümüyle rekor açılış yapan 'İnci Taneleri', Total’de yüzde 8.84 reyting ve 21.02 izlenme payı, AB’de yüzde 9.59 reyting ve 25.39 izlenme payı, ABC1’de ise 10.74 reyting ve 25.41 izlenme payı alarak, tüm kategorilerde zirveye çıktı. Günlerdir gündemden düşmeyen dizi, sosyal medya platformu YouTube’da da izlenme rekoru kırdı. Yayınlanmasının üzerinden henüz 48 saat geçmeyen 'İnci Taneleri', 4 milyon 835 binlik bir rakama ulaştı.

Haberin Devamı