Magazin İsmail Ege Şaşmaz kimdir? Siz bir de ünlü kardeşine bakın!

İsmail Ege Şaşmaz kimdir? Siz bir de ünlü kardeşine bakın!

Paylaş
İsmail Ege Şaşmaz kimdir? Siz bir de ünlü kardeşine bakın!

Mehmetçik Kut'ül Amare dizisi ile ekranlara geri dönen genç ve yetenekli oyuncu İsmail Ege Şaşmaz'ın yaşamı merak ediliyor. Peki, Güneşin Kızları dizisi ile ün kazanan İsmail Ege Şaşmaz kimdir, kaç yaşındadır? Kendi gibi çok ünlü olan İsmail Ege Şaşmaz'ın kardeşi, Söz dizisi yıldızlarından Aytaç Şaşmaz kimdir?

TRT1 yepyeni bir diziyi seyirci ile buluşturdu. Irak bölgesinde İngilizlere karşı kazanılmış zafer olan Kut'ül Amare hadisesini konu alan Mehmetçik Kut'ül Amare'nin yıldızlarından biri de Darülfünun talebesi Mehmet rolü ile izleyeceğimiz İsmail Ege Şaşmaz. Peki, başarılı oyunculuğu ile adından söz ettiren İsmail Ege Şaşmaz kimdir ve kaç yaşındadır?


İSMAİL EGE ŞAŞMAZ KİMDİR?


1993 yılında Manisa’da dünyaya gelen İsmail Ege Şaşmaz, Manisa Belediyesi Konservatuarı’nda oyunculuk eğitimi aldı ve birincilikle mezun oldu. 2013 yılında Güneşi Beklerken dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşadı; Aşk Laftan Anlamaz, Aşk Yalanı Sever, Serçe Sarayı ve Günebakan dizilerinde rol aldı.

TRT ekranlarında yayınlanan Lise Devriyesi dizisinde Mehmet Ozan Dolunay, Asena Tuğal, Bahar Şahin ve Doğan Akdoğan ile birlikte başrolü paylaşmış ve Fırat karakterini canlandırdı. Son olarak TRT1 ekranlarının büyük prodüksiyonlu dizisi Mehmetçik Kut'ül Amare'de Mehmet karakteri ile seyirci karşısına çıkmaya başladı. Başarılı oyuncu kadrosu ile iddialı gelen dizide Kaan Taşaner, Serdar Gökhan, Gamze Özçelik ve İlker Aksum gibi oyuncularla beraber rol alıyor.

MEHMETÇİK KUT'ÜL AMARE 'MEHMET' KARAKTERİ


Mehmet, 20 yaşında, Darülfünun talebesi, hırslı, kararlı ve vatanperver bir genç. Mazlumun yanında, asi ruhlu ve inatçı bir kişilik. Anne ve babasını 5 yaşında Osmanlı-Yunan savaşında kaybettiğinden beri Hüsrev tarafından büyütülmüş. Vatanı için gözünü kırpmadan canını verebilecek bir aslan parçası.

Posta






Haberin Devamı