Magazin İstanbullu Gelin 53. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Şok üstüne şok

İstanbullu Gelin 53. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Şok üstüne şok

Paylaş
İstanbullu Gelin 53. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Şok üstüne şok

İstanbullu Gelin 53. bölüm fragmanı yayınlandı. İstanbullu Gelin yeni bölüm Boranlar, Fikret için kahrolurken Süreyya ise çocuğunu kaybetme riskiyle karşı karşıya... Diziyi yakından takip edenler sezon finaline gidilirken nefeslerini tutmuş durumda...

İstanbullu Gelin 53. bölüm fragmanı yayınlandı. İstanbullu Gelin'de sezon finaline gidilirken başta Fikret olmak üzere Boranların hali içler acısı... Faruk ne var ne yoksa borçları ödeyip bu durumdan kurtulmak istiyor Esma, ne yapacağını bilemez halde... Adem ise aldığı intikamın gururunu yaşıyor.

Haberin Devamı

SÜREYYA BEBEĞİNİ KAYBETME RİSKİYLE KARŞI KARŞIYA

Süreyya yaşadığı sürecin ağırlığını daha fazla kaldıramıyor. Mahkeme salonunda fenalaşan Süreyya'yı Faruk acilen hastaneye kaldırıyor. Doktorlar hemen talihsiz kadını ameliyata almak istiyor. Süreyya bebeğini kaybetme riskiyle karşı karşıya... Herkes endişeli, Süreyya bebeğini kaybetmesi durumunda kendisinin de yaşamak istemediğini söylüyor. Sezon finalinde neler yaşanacağı herkes tarafından merak ediliyor.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Boranlar için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

Burcu’nun nikah masasındaki cevabı herkesi etkilerken Esma ve Garip’te büyük bir kırılmaya neden olur. Osman yaşadıklarından kendini suçlamaktadır fakat Faruk durumu kendi özelinde değerlendirince Süreyya ile çatışmaya girer. Faruk ve Süreyya’yı bir araya getirme kararı alan Senem ve Akif’i günün sonunda büyük bir sürpriz beklemektedir. Tüm bu kaostan yararlanmak için adımlarını atan Adem en beklemediği yerden derin bir yara alır. Boranlar için ise artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Haberin Devamı