Magazin Ivana Sert: Gerçek aşkı buldum

Ivana Sert: Gerçek aşkı buldum

Paylaş
Ivana Sert: Gerçek aşkı buldum

Onu ilk kez podyumlarda tanıdık. Sonrasında bir moda programıyla adını geniş kitlelere duyurdu. Jüri koltuğunda oturan Ivana Sert, sempatik Türkçesiyle, mütevazı tavırlarıyla birçok kişinin kalbini fethetti. Şimdilerde yeni bir projeyle ekrana dönmeye hazırlanıyor. Ivana Sert ile hem yeni projelerini, hem özel hayatını hem de bilinmeyenlerini konuştuk.

Ömercan Altay / Posta.com.tr

Haberin Devamı

Evlilik nasıl gidiyor? Uzaktan bakıldığında sorunsuz bir ilişki olarak görülüyor Sezer Bey size neler kattı?

Evlilik gayet iyi gidiyor çok şükür her şey yolunda. Sezer Bey hayatıma girdiği andan itibaren mutlu ve huzurlu yaşamaya başladım. Sezer, gerçekten baya huzur katıyor.

Kıskanç mısın Ivana? Sezer Bey ile yaşadığınız bir kıskançlık oldu mu?

İkimizde dozunda kıskancız. O kıskançlık iki tarafı da bunaltmıyor. Dozunu ayarlamak gerek. Kıskanç olmayan insanların sevgisinden şüphe ederim. Bizimkisi tatlı kıskançlık. Biz kendimize ve ilişkimize çok güveniyoruz.

Eski eşinden boşandıktan sonra uzun süre yalnız kaldın. Sezer Bey’de ne buldun? Uzun süre sonra nasıl evlilik kararı aldın?

Uzun süre tek kaldım. Yalnızlık bana çok iyi geldi ve ardından doğru karar vereceğime inandım. Sezer tam benim istediğim karakterde bir insan. Oğlumla da çok iyi anlaşıyorlar

Haberin Devamı

Aşk hayatınız nasıl gidiyor?

40 yaşından sonra istediğim ilişkiyi yaşıyorum. Gerçek aşkı buldum onun için hep şükrediyorum.

Herkesin merak ettiğini ben de yazıya taşıyayım o zaman? Bebek düşünür müsün? İkinci kez annelik heyecanı nasıl olur?

İkinci bebek dünyaya getirir miyiz tam emin değilim. Ateş büyüdü 16 yaşında onun için farklı bir durum olabilir. Şuan için kendime eşime ve oğluma zaman vermek istiyorum. Ama tabi büyük konuşmayalım 😊

Hayatta yapmam dediğin bir şeyi yaptığın oldu mu?

Ben asker bir aileden geldiğim için çok disiplinli bir şekilde yetiştirildim. Ben kurallar dışına çıkmıyorum. Yapmam dediysem yapmam, ben her zaman sözümün arkasındayım.

Dost kazığı yedin mi?

Dost kazığı yedim diyemem tanıdığım birkaç kişiyle tatsız durumlar oldu tabi. Ama onlar dost olarak hayatımda hiçbir zaman olmadı.

Sence 2023 senesinin moda trendleri nasıl olacak?

2023 yılının kıyafet trendlerinde çokça eski zamanların esintilerini göreceksiniz. Özellikle İspanyol paça pantolonlar, kargo pantolonlar ve bol kesim pantolonlar bu senenin gözdesi haline gelecek. Son zamanların trendi haline gelen paçaları yandan yırtmaçlı pantolonlar 2023 senesinde de çok kullanılacak.

Haberin Devamı

PETROL MAVİSİ VE TURUNCU SEZONA DAMGA VURACAK

2023 yılında kıyafet seçimi yaparken senenin favori renklerini göz önünde bulundurmanız gerekir. Bu yıl özellikle petrol mavisi, yeşil, turuncu ve kahve tonları her parçada bolca görülecek. Tonsürton olarak adlandırdığımız tek bir rengin farklı tonlarını bir arada kullanmakta 2023 senesinin modası olacak. Sosyal medyada da popüler hale gelen school kolej tarzını bu yıl gençler arasında fazlasıyla göreceğiniz. Ekoseli etekler, bol kazaklar ve kilotlu çoraplarla oluşturulan bu tarz 2023'ün favorisi olacak. Siyah renginin çok fazla kullanıldığı gothic modası da bu yıl geri dönüyor. Gothic tarzın yanı sıra kamuflaj desenler ve leopar desenler de elbiselerde ve bluzlarda çok fazla yer alacak.

BÜYÜK ÇANTALAR GERİ DÖNÜYOR

Bu sene büyük ve geniş çantalar da çok fazla tercih edilecek. Eğer küçük çantalardan vazgeçmem diyorsanız taşlı modelleri tercih etmeniz öneriliyor. Kalın kaş modasını 2023 yılı itibarıyla geride bırakacağınız. İnce kaşlar yavaş yavaş popüler hale gelecek. Ayakkabı seçiminde ise platform topuklar çok fazla popüler olacak. Bunun yanı sıra kovboy çizmeleri ve babetleri de çok sık göreceksiniz.

Haberin Devamı

Bir ilişkide asla kabul etmeyeceğin şey ne olur?

Bir ilişkide aldatmayı asla kabul edemem. Tahammül edemediğim iki şey aldatma ve şiddet diyebilirim net bir şekilde.

Birçok ünlü isim kazançlarını gayrimenkule yatırıyor senin tercihin ne?

Ben de gayrimenkule yönelen isimler arasındayım. Yatırımları gayrimenkul olarak yapıyorum.

Hayatının belli bir dönem noktası oldu mu veya tercih etmekte zorlandığın iki şey?

Hayatımın dönem noktası tabi ki Türkiye’ye gelmek ve burada çalışmak. Gelmeden önce çok korkuyordum, ama iyi ki geldiğim. Türkiye’ye geldiğim zaman çok gençtim o yaşta benimkisi büyük bir cesaret. Sonuçta bilmediğim ülke ve kültürün içine girdim. Güvendim kendime güvenim boşa çıkmadı kötü bir şey yaşamadım. Dönüp baktığım zaman iyi ki geldim diyorum.

Sanat dünyasında dost olarak gördüğün kişi veya kişiler

Sanat dünyasında dostluk az. Herkes meşgul kendi dünyasında… Ama çalıştığım kişilerle çok özel bağım var ve çok iyi anlaşıyorum. Dost olarak birkaç kişi var ama isim vermek gerekirse Uğurkan Erez diyebilirim.

Haberin Devamı

Hayatta güven problemi mi yaşadınız?

Güven problemi tabi yaşadım. Ben güven konusunda biraz safım, ben herkesi kendim gibi sanıyorum fakat öyle bir şey yok. İnsanlar çoğu zamanda seninle arkadaşlık ve dostluk ilişkisi kurmaya çalışıyor ama belirli bir zaman sonra nedenlerinin farklı olduğunu anlıyorum. Kimisi kullanmak istiyor, kimisi kendini öne çıkarmak istiyorum… Bu yüzden güven problemi oldu, zor güveniyorum.

Çok saçma olduğunu düşündüğünüz bir korkunuz var mı?

Evet saçma olduğunu düşünüyorum çünkü çok seviyorum aynı zamanda da korkuyorum. Köpek fobim var. Küçükken bisiklet kullanıyordum ve aniden köpek beni ısırdı. O Yüzden korku boyutu yüksek benim için. Ama ne kadar çok korksam da seviyorum. Sokak köpeklerine elimden geldiğince yardım ediyorum. Ama sokakta tek başıma yürüdüğüm zaman bir köpek gördüğümde çok tedirgin oluyorum. Bir diğer korkum ise havada… Uçakta seyahat ederken türbülansa girince uçak baya korku oluyor bende. Panik atak gibi bir şey. Ama bu korkumu meditasyon yaparak iyileştirmeye çalışıyorum.

Sanat dünyasında birçok isim yaptırdığı estetik ameliyatlarla gündeme geliyor. Sizin bakış acınız nedir ve nerelerinizde estetik operasyon bulunuyor.

Ben estetik operasyonlarına genel olarak karşıyım ve tavsiye etmiyorum eğer büyük bir sağlık sorunu yoksa tabi. Ama artık saçma sapan operasyonlar yapılıyor. Herkes aynı tip, burun aynı tip herkes birbirine benzemeye çalışıyor. Bence estetik durmuyor. Ben botoks dışında bir uygulama yaptırmıyorum. Yaşım ilerlediğinde yüz gerdirme yaptırırım sadece.

Aşk sizin için ne ifade ediyor. Aşkın tanımı sizce nedir?

Aşk bence karşısındaki kişiyi kendinden çok düşünmektir. Tabi ki kendinizi ezmeden 😊 Aşkta ten uyumu çok önemlidir. Aşk genel olarak her zaman yanınızda bile olsa onu özlemektir.

Yeni bir televizyon projesi var mı?

Şu an görüşmeler devam ediyor. Yakın zamanda ekranlara tekrar döneceğim.