Magazin Jack Nicholson'ın akıl sağlığından endişe ediliyor

Jack Nicholson'ın akıl sağlığından endişe ediliyor

Paylaş
Jack Nicholson'ın akıl sağlığından endişe ediliyor

Cinnet, Guguk Kuşu gibi filmlerindeki güçlü performansıyla hafızalara kazınan 85 yaşındaki ünlü aktör Jack Nicholson'ın 2021'den beri evinden çıkmadığı iddia edildi.

ABD basınına yansıyan haberlere göre; Nicholson'ın 2021'den bu yana evine kapandığı ve yakın çevresinin de usta oyuncunun akıl sağlığından endişe ettiği belirtildi.

Haberin Devamı

YALNIZ MI ÖLMEK İSTİYOR?

Nicholson, 2005'te "Baba" filminin unutulmaz oyuncusu Marlon Brando'nun ölene kadar yaşadığı Beverly Hills bölgesinde bir ev satın almıştı. Bir başka iddia ise, arkadaşlarının Nicholson'ın da Brando gibi yalnız bir şekilde ölmesinden korktukları yönünde.

EN SON 2021 YILINDA GÖRÜLDÜ

İddiaların doğruluğu kanıtlanmasa da Los Angeles Lakers taraftarı olan Nicholson'ın en son 2021'de bir basketbol maçında görülmüş olması endişeleri artırdı.

Beş çocuğu olan aktörün eve kapansa da çocuklarıyla evinde görüştüğü de gelen iddialar arasında.

1970’ten beri NBA maçlarına sezonluk bilet alan Nicholson, 2021'de taraftarı olduğu basketbol takımı Los Angeles Lakers’ın maçını oğlu Ray ile izlemişti.

Haberin Devamı

'AŞIK OLACAĞIM KADININ YANINDA ÖLMEK İSTİYORUM'

Bundan tam 7 yıl önce bir dergiye konuşan aktör, "Aşık olacağım kadının yanında ölmek istiyorum ama gerçekçiyim de. Bu saatten sonra kadınlara kompliman yapacak gücüm yok" açıklamasını yapmıştı.

JACK NICHOLSON KİMDİR?

22 Nisan 1937 doğumlu Jack Nicholson, oyunculuk kariyerine 1958 yapımı ‘The Cry Baby Killer’ filminde başrol oynayarak başladı. 1975’teki ‘One Flew Over the Cuckoo’s Nest’teki performansıyla ilk Oscar’ını aldı.

1975 yılında (Guguk Kuşu) One Flew Over the Cuckoo’s Nest filmi ile beşinci kez aday gösterildiği Oscar ödülünü aldı. Aday gösterildiği 12 Oscar ödülünün 3’ünü kazandı. Ayrıca 16 kez aday gösterildiği Altın Küre ödülünün 7’sini kazandı. 1994 yılında Amerika Film Enstitüsünden 'Ömür boyu başarı ödülü'nü aldı.

1981 yılında çekilen “Postacı Kapıyı İki Kere Çalar” filmi ile fenomen oldu. 1989 yılında Batman filminde Joker rolü ile hafızalara kazındı. Jack Nicholson, 17 Haziran 1962 tarihinde Sandra Knight ile evlendi. 8 Ağustos1968 tarihinde boşandı. Jennifer Nicholson (d. 1963) adında bir kızı oldu.

Oyuncu Susan Anspach ile birlikte oldu. Caleb James Goddard (d.1970) adında bir oğlu oldu. Danimarkalı süpermodel Winnie Hollman ile 5 yıl birlikte oldu. Honey Hollman (d. 1981) adında bir kızı oldu.

1973 ile 1989 yılları arasında 16 yıl oyuncu Anjelica Huston ile birlikte oldu. Çocuğu yok. Rebecca Broussard ile birlikte oldu. Lorraine Nicholson (d. 1990), Ray Nicholson (d. 1992) adlarında iki çocuğu daha vardır.

Haberin Devamı

Jack Nicholson, NBA takımlarından Los Angeles Lakers’ın en fanatik bir taraftarlarındandır. Lakers’ın evinde oynadığı maçları hiç kaçırmaz. Film çekim takvimleri bile bu maçlara göre ayarlanır.