Magazin Jennifer Lopez ve Ben Affleck arasında neler oluyor? Evliliklerinde kriz mi var?

Jennifer Lopez ve Ben Affleck arasında neler oluyor? Evliliklerinde kriz mi var?

Paylaş
Jennifer Lopez ve Ben Affleck arasında neler oluyor? Evliliklerinde kriz mi var?

Yıllar sonra bir araya geldiği nişanlısı Ben Affleck ile ağustos ayında 3 gün süren bir tören düzenleyen Jennifer Lopez ile Ben Affleck'in zor zamanlar yaşadığı iddia edildi.

 Nisan 2021'de, Alex Rodriguez'den yeni ayrılmış olan şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez, kendini uzun yıllar önceki nişanlandığı ancak sürpriz bir kararla ayrıldığı Ben Affleck'in kollarında buldu. Bennifer, Temmuz ayında Las Vegas'ta sade bir törenle dünyaevine girmelerinin ardından; 3 gün süren büyük bir düğün yaptı. Ancak Radar Online'ın haberine göre; çifte yakın birçok kaynak 'cicim aylarını' bitiren ve Los Angeles'taki evlerine yerleşen Bennifer'ın 'peri masalı' olarak adlandırılan aşklarında sorun yaşamaya başladıklarını bildirdi. İsimleri paylaşılmayan kaynaklardan biri, her ikisi de yoğun kariyerleriyle ve çocuklarını birbirlerine alıştırmanın stresiyle mücadele eden çiftle ilgili; "İş ve ebeveynlik eziyetine geri döndüler. Gerçeklik devreye girdi" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

'BEN AŞKTAN KÖR OLMUŞTU'

Bir diğeri ise Affleck'in Lopez'le kısa süre önce ettiği bir kavgadan sonra sinirle dışarı çıktığını söyleyerek; "Evlilik mutluluğu mu? Daha çok evlilik kargaşası gibi!" diye ekledi.

İkilinin durmadan kavga ettiğini söyleyen kaynak; şu ifadeleri kullandı: "Düğünden önce Jennifer, Ben için Oscar'a layık bir performans sergiledi ve mükemmel, uyumlu bir eş gibi davrandı. Ben aşktan kör olmuştu, neye bulaştığının farkında değildi. Jennifer, onunla sürekli kıyafetleri ve kötü alışkanlıklarıyla ilgili tartışmaya başladı. Ben daha çok 'bir kot pantolon, bir tişört' tipi adam ve şimdi Jennifer ona ne giyip ne giyemeyeceğini söylemeye çalışıyor. Ayrıca Ben'in sigara içmesi de bir sorun oldu, Jennifer kesinlikle bundan nefret ediyor. Ben sigarayı bırakacağına söz verdi, ama tüm bu tartışmalar yüzünden şimdi her zamankinden fazla içiyor."

Haberin Devamı

'JENNIFER'I FENA HALDE SİNİRLENDİRİYOR'

Lopez'in ayrıca evin dağınıklığı yüzünden de kızgın olduğu aktarıldı. Çifte yakın kişilerden biri, "Ben asla arkasını toplamıyor, bu da Jennifer'ı fena halde sinirlendiriyor" dedi ve 'mükemmeliyetçi' Lopez'in tartışmaları sırasında eşine bağırdığını ve 'parmağını salladığını' ekledi.

'HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADI'

Ayrıca iddialara göre Ben Affleck, Jennifer Lopez'in 2004'te nişanı atıp ayrıldıkları zamanki kadar işkolik olmaya devam ettiğini de zor yoldan öğrendi:

"Jennifer onu bir süre kandırdı ama Ben, eşinin fazlasıyla kariyer odaklı olduğunu fark etti. Ben, Jennifer çalışmak için Avrupa'da kalmayı tercih ettiğinde hayal kırıklığına uğradı. Bu onun için büyük bir uyanma çağrısıydı."