Magazin Jet Sosyete 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Jet Sosyete 7. bölümde neler oldu?

Jet Sosyete 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Jet Sosyete 7. bölümde neler oldu?

Paylaş
Jet Sosyete 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Jet Sosyete 7. bölümde neler oldu?

Jet Sosyete'nin yayınlanan 7. bölümünün ardından izleyiciler 8.bölüm fragmanını merak etmeye başladı. Jet Sosyete 7.  bölümde Özpamuk Tekstil seçime gidiyor. Yapılan 1 Nisan şakası da bölüme damga vurdu. Peki Jet Sosyete 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Orta halli bir ailenin jet hızıyla sosyeteye giriş hikayesi Jet Sosyete son bölümü ile nefes kesti. İzleyicileri Gülse Birsel'in kaleminden ekrana gelen Jet Sosyete yeni bölüm fragmanı son bölümün ardından araştırılmaya başlandı. Peki Jet Sosyete 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Henüz 8. bölüm fragmanı yayınlanmadı ancak yayınlandığına fragmana haberimizden ulaşabilirsiniz.


JET SOSYETE 7. BÖLÜMDE NELER OLDU?


Özpamuk Tekstil'de Cengiz Bey ayın elemanını seçmeye karar verir. Tony ve Pelin'in kendisine 1 Nisan şakası yaptığından habersiz olan Yaşar, büyük para ödülünü kazanmak için ofiste canla başla çalışacaktır.

Merdiven altı üretilen kötü gıdaları jet sosyeteye satmaya çalışan Gündüz'ün sattığı sağlıksız gıdalar, herkesin sağlığını tehdit edecek ve bu sebeple başına beklemediği olaylar gelecektir.

Öte yandan Cengiz’in annesi Zahide’nin Gizem’den hiç hoşlanmaması ve ikilinin alışveriş merkezinde ettiği kavga, medyaya yansıyınca olanlar oldu.

Sorulan sorular karşısında kendini tutamayan Zahide Hanım, Cengiz Semercioğlu’nun programına bile bağlandı. Tam bu anda Gizem’e yakalanması da olayların tuzu biberi oldu.

İzleyenler bu sahneler için; “Gizem çok alem ya!”, “Zahide gibi bir kadınla da uğraşmak baya zor!”, “Ay bu gelin kaynana olayı!”, “Gizem’in tepkileri beni benden alıyor!”, “Bu olay bomba oldu!” gibi yorumlar yaptılar.

İşte o anlar:



Gülse Birsel hastanelik oldu (Instagram'dan duyurdu)


Jet Sosyete 4. bölüm! Yaşar'a yeni görev

Haberin Devamı