Magazin Johnny Ruffo hayatını kaybetti

Johnny Ruffo hayatını kaybetti

Paylaş
Johnny Ruffo hayatını kaybetti

Avustralyalı şarkıcı ve oyuncu Johnny Ruffo, 35 yaşında hayata veda etti. Ünlü isim ile ilgili yapılan paylaşımda, "Çok yetenekli, büyüleyici ve bazen de hınzır bir çocuktu" denildi.

2017'de beyin tümörü teşhisi konulan Avustralyalı şarkıcı ve oyuncu Johnny Ruffo'dan acı haber geldi.

Haberin Devamı

Ruffo'nun 35 yaşında vefat ettiği öğrenildi. Birçok kez ameliyat geçiren ve zorlu kemoterapi süreçlerinden geçen Johnny Ruffo'nun ölümünü menajeri duyurdu.

'SONUNA KADAR SAVAŞTI'

Yapılan açıklamada, "Sevgilisi Tahnee ve ailesiyle çevrili olan Johnny, onu kurtarmak için inanılmaz bir çaba gösteren hemşire ve doktorların desteğiyle huzur içinde hayata veda etti. Çok yetenekli, büyüleyici ve bazen de hınzır bir çocuktu. Johnny, çok kararlıydı ve güçlü bir iradeye sahipti. Sonuna kadar savaştı ve elinden geldiğince mücadele etti. Verecek daha çok şeyi olan çok güzel bir ruhtu. Hepimiz seni seviyoruz Johnny ve hayatımıza kattığın tüm neşe için seni hatırlayacağız. Rahat uyu" ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

8 YILLIK SEVGİLİSİ HİÇ YALNIZ BIRAKMADI

Hayata daha 35 yaşında veda eden Ruffo'nun son anlarında yanında olanlar arasında, ailesiyle birlikte altı yıllık kanser mücadelesinin tüm iniş ve çıkışlarında ona olan desteğini bir an bile esirgemeyen sekiz yıllık sevgilisi Tahnee Sims de vardı.

 

Johnny Ruffo'nun 8 yıllık sevgilisi Tahnee Sims sadece onun hastalığının teşhis edilmesini sağlamakla kalmadı tüm bu uzun yıllar boyunca da onun elini bir an olsun bırakmadı.