Magazin Kahtalı Mıçı Instagram hesabı açtı, like’layın beni babo dedi

Kahtalı Mıçı Instagram hesabı açtı, like’layın beni babo dedi

Paylaş
Kahtalı Mıçı Instagram hesabı açtı, like’layın beni babo dedi

Eskiler de yeni çağa ayak uydurmak için çabalıyor. Müzik dünyasının ünlü türkücüsü Kahtalı Mıçı da modaya uyup Instagram hesabı açtı

Kahtalı Mıçı, hesabında dostları İbrahim Tatlıses, Mehmet Ali Erbil gibi isimlerle fotoğraflarını paylaşıp like peşine düştü.

Kendi resmi Instagram hesabını açan Kahtalı Mıçı'nın takipçi sayısı şimdilik 439 ama rakamın hızla yükselmesi bekleniyor.


KAHTALI MIÇI KİMDİR?


Asıl adı Mustafa Aslan olan Kahtalı Mıçı, 1953 yılında Adıyaman‘ın Kahta ilçesinde doğdu. Mıçı, Mustafa’nın kısaltılmışıdır. 2 kız bir erkek kardeşi vardır. İlkokulu Kahta Kubilay İlkokulunda okudu. Çocukluğunda çokça pamuk tarlasında çalışmaya gitti. Bu sebeple ilkokulu 9 senede bitirebildi. Ortaokul diplomasını ise daha sonra dışardan imtihanlara girerek aldı.

17 Yaşından itibaren Kahta’da yerel türkücülük yaptı. Düğün ve konserlerde türküler söyledi.

1989 ile 1990 yıllarında Gaziantep‘de yaşayan Kahtalı Mıçı, 1991 yılında İstanbul‘a göç etti ve bir süre İstanbul’da yaşadıktan sonra Şanlıurfa‘ya yerleşti.



Yıllarca Nuri Sesigüzel, Ahmet sezgin, Sami Kasap, Mahsuni Şerif gibi sanatçıların eserlerini seslendirdi.

Kahtalı Mıçı, 1975 yılında Hülya hanım ile evlendi. 4 çocuğu var.

Kahtalı Mıçı 2011-2013 yılları arasında Japon Yeni Kredisi alıp ödeyemediği ve depresyona girdiği haberleriyle gündeme geldi.

Kahtalı Mıçı, 2008 yılında 110 bin TL karşılığı Japon Parası Yen ile konut kredisi kullandı. Taksitleri 1 ayda 1.300 TL idi. Sonra 2 bin TL’nin üzerine çıktı.

11 Ocak 2008’de 100 Japon Yen’i 1.06 TL idi. 10 Ocak 2011 tarihinde 1.90 TL oldu. İşte bunun için Kahtalı Mıçı’nın Japon Yeni ile hesaplanan banka kredisinin ödenmeyen kısmının Türk Lirası karşılığı ve de Japon Yeni olarak belirlenen aylık borç taksitlerinin Türk Lirası karşılığı arttı.

Haberin Devamı