Magazin Kalp Yarası neden final yapıyor? Kalp Yarası dizisinin son bölümünde neler olacak?

Kalp Yarası neden final yapıyor? Kalp Yarası dizisinin son bölümünde neler olacak?

Paylaş
Kalp Yarası neden final yapıyor? Kalp Yarası dizisinin son bölümünde neler olacak?

Kalp Yarası dizisi 32. bölümü ile 21 Şubat akşamı ekranlara veda ediyor. Her hafta pazartesi akşamları ATV ekranlarında seyirciyle buluşan dizinin final haberi izleyicisini üzerken, neden final yaptığı da merak konusu oldu. İşte, Kalp Yarası dizisinin son bölümüne ilişkin detaylar…

Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin ve Merve Çağıran gibi başarılı oyuncuları kadrosunda toplayan Kalp Yarası dizisi Antakya'nın iki köklü ailesinin bitmek bilmeyen çatışmasının tam ortasında, Ayşe ve Ferit’in yüreklere dokunacak aşk öyküsünü konu ediyordu. 32 bölüm boyunca milyonlarca izleyiciyi ATV ekranlarına kilitleyen dizinin son bölümü ve neden final yaptığı ise araştırma konusu oldu…

Haberin Devamı

KALP YARASI DİZİSİNİN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Yaman kardeşini korumaya çalışırken vurulur. Genç adam, Ayşe, Ferit ve Sinan’ın ellerinde yaşam mücadelesi verirken, kocasını vuran Hande'nin içindeki intikam ateşi daha fazla alevlenir.

Tanık oldukları ve hatırladıkları arasında kalan Ayşe ise katilin Feraye olduğunu söyler. Aşkları için sınandıkları her savaştan kalp yarasıyla kurtulan Ferit ve Ayşe’nin hak ettikleri mutluluğa ulaşıp ulaşmayacağı da son bölümde belli olur.

KALP YARASI NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Süreç Film yapımcılığında ve Tomris Giritlioğlu imzasıyla ATV ekranlarında seyirciyle buluşan Kalp Yarası dizisinin neden final yaptığına ilişkin ne kanaldan ne de yapımcı firmadan bir açıklama yapılmadı. Ancak dizinin istenilen reyting sonuçlarına ulaşamaması nedeniyle final yaptığı konuşuluyor.

Haberin Devamı