Magazin Kanser haberi sonrası Prens Harry harekete geçti

Kanser haberi sonrası Prens Harry harekete geçti

Paylaş
Kanser haberi sonrası Prens Harry harekete geçti

Buckingham Sarayı, İngiltere Kralı III. Charles’a kanser teşhisi konduğunu duyurdu. Kral'ın arasının bozuk olduğu bilinen oğlu Sussex Dükü Prens Harry, Londra'ya gitmek üzere harekete geçti.

İngiltere Kralı III. Charles, kansere yakalandı. Buckingham Sarayı tarafından yapılan açıklamada, 75 yaşındaki Kral Charles'a bir tür kanser teşhisi konulduğunu belirterek, tedaviye başlandığı ifade edildi. Açıklamada, Kral Charles'ın "tedavisi konusunda tamamen olumlu olduğunu ve mümkün olan en kısa sürede tam kamu görevine dönmeyi dört gözle beklediği” ifade edildi. Buckingham Sarayı, kanserin türünü, evresini ya da prognozu hakkında daha fazla ayrıntı paylaşmadı. Kraliyet kaynakları, Kral Charles'ın prostat kanseri olmadığını ancak kanserin önceki hafta geçirdiği prostat ameliyatı sırasında tespit edildiğini açıkladı.

Haberin Devamı

 

 

Kraliyet Ailesi'ni sarsan haberin ardından, Sussex Dükü Prens Harry'nin ofisi, Harry'nin Londra'ya gideceğini ve teşhisin Buckingham Sarayı tarafından duyurulmasından önce babasıyla özel olarak konuştuğunu bildirdi.