Magazin Kartlar yeniden dağıtılıyor

Kartlar yeniden dağıtılıyor

Paylaş
Kartlar yeniden dağıtılıyor

Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı dizisi ‘Yargı’nın üçüncü sezonu bu akşam başlıyor. İki sezondur hem Türkiye’de hem de dünyanın birçok ülkesinde seyirciyi ekran başına kilitleyen ‘Yargı’da hikâye yeniden başlıyor. İşte dizinin efsane oyuncu kadrosundan çarpıcı açıklamalar…

‘BİR NEFESTE OKUDUM’

Haberin Devamı

Pınar Deniz “Yaz boyu Sema Ergenekon acaba nasıl bir hikâye kuracak merakı içindeydik. Geldiği gibi bir nefeste okudum ve çok etkilendim. Heyecan dolu bir sezon bizi bekliyor” dedi. Kaan Urgancıoğlu ise “Sema yine ters köşeleriyle yanıltmadı bizi” diye konuştu.

ZEYNO ERACAR (GÜL)

Hepimiz zekice yazılan, çekilen, oynanan, kurgulanan, izleyicinin tutkuyla sahip çıktığı kıymetli bir projenin içinde yer almanın gururunu taşıyoruz. Her an her şeyi yapmamız mümkün.

UĞUR POLAT (YEKTA)

Yıllardır tüm işlerimi seçerken beni o sete gitmeye heyecanlandıracak hikayelerin peşinden gidiyorum. Sema hanım yine yapmış yapacağını. Seyirci çok şaşıracak.

UĞUR ASLAN (KOMİSER EREN)

Komiser Eren, içten, samimi, güler yüzlü, merhametli ve sadık bir dost olması sebebiyle çok sevildi. Bu sezon bütün karakterlerimiz sıkı bir sınavdan geçecek. Hikâye yeniden başlıyor, kartlar yeniden dağıtılıyor.

Haberin Devamı

ZEYNEP ATILGAN (PARLA)

2 sezondur her sahne bana ilaç, her set günüm terapi gibi. 3. sezonu okurken her sayfada ayrı şok geçirdim. Sanki bildiğimiz ‘Yargı’ değil de paralel evrende bir ‘Yargı’ gibi. Parla’yı neler beklemiyor ki!

ARDA ANARAT (ÇINAR)

Bu sezon daha da iyi olacağız. Hikayemiz 2. sezona göre ileri bir zaman diliminde geçiyor. Bütün karakterler büyüdü ve değişti. Çınar artık daha akıllı, mantıklı hareket eden biri.

PINAR ÇAĞLAR GENÇTÜRK (AYLİN)

Genelde Aylin’e kızdılar. Aylin çok acı çekmiş bir karakter. Karşımda olsa “Seni anlıyorum” derdim. İlk sezona başlıyor gibiyiz. Herkesin beklediğine değecek bir sezon.

HÜSEYİN AVNİ DANYAL (METİN AMİR)

Bir yanda genç ve yetenekli diğer yanda bizim kuşaktan deneyimli oyuncular var. Sema Ergenekon ile yönetmenimiz Ali Bilgin bu projenin en önemli şansı.