Magazin Kavga iddiaları sonrası Edwina Sponza'dan İbrahim Kutluay açıklaması

Kavga iddiaları sonrası Edwina Sponza'dan İbrahim Kutluay açıklaması

Paylaş
Kavga iddiaları sonrası Edwina Sponza'dan İbrahim Kutluay açıklaması

11 yıldır bir dargın bir barışık birliktelik yaşayan İbrahim Kutluay ile Edwina Sponza geçtiğimiz günlerde Bebek’te sokak ortasında tartışma haberleriyle gündeme gelmişti. Şimdi ise kendisine yöneltilen kavga iddialarına yanıt verdi.

Şimdiye kadar kaç kez ayrılıp barıştıklarını kendilerinin bile unuttuğu İbrahim Kutluay ile Edwina Sponza arasında sula durulmuyor. Edvina Sponza uğruna çocuklarının annesi Demet Şener'den boşanan İbrahim Kutluay, şu sıralar aşk hayatında çok dertli. Uzun yılladır birlikte olan Kutluay ve Sponza bu zamana kadar birçok kez ayrılıp barışmıştı.

Haberin Devamı

Her ayrılıkları olaylı olan ama her defasında aşkın kazandığı bu ilişki geçtiğimiz günlerde tamamen çıkmaza girmişti. Takvim'in haberine göre; Küs aşıklar geçtiğimiz günlerde Bebek'te karşı karşıya gelmiş, tüm semtin duyduğu tartışma yaşamıştı.

SPONZA İBRAHİM KUTLUAY HAKKINDA NET KONUŞTU

Bütün bu olanların ardından Edvina Sponza, önceki gün Bebek sahilinde köpeğini gezdirirken objektiflere yansıdı. Gazetecilerin, "İbrahim Kutluay'la barıştınız mı?" sorusuna cevap veren Sponza, kesin bir dille şunları söyledi: "Benim o şahısla görüşme veya barışma gibi bir durumum yok. Ben o defteri kapadım ve bir daha da açmamaya karar verdim."