Magazin Kerem Bürsin: O sahneler romantik değil

Kerem Bürsin: O sahneler romantik değil

Paylaş
Kerem Bürsin: O sahneler romantik değil

Kerem Bürsin, önceki akşam Yeditepe Üniversitesi’ndeki bir söyleşiye katıldı.

Kerem Bürsin, önceki akşam Yeditepe Üniversitesi’ndeki bir söyleşiye katıldı. Öncesinde habercilerle buluşan Bürsin bir reklam filmi için gezdiği 22 şehri anlattı. Oyuncu “Çok güzel bir ülkemiz var, eşsiz. Büyülendim” dedi. Sosyal medyada aktif olan Kerem Bürsin, “Kullanmak mecburiyetinde kalıyorum. İnsan psikolojisini çok alt üst eden bir şey sosyal medya. Gençlere de bir faydası yok” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘BÖYLE BİR ŞEY YOK’

Kanal D’de kısa süre önce final yapan ‘Ya Çok Seversen’ dizisindeki rol arkadaşı Hafsanur Sancaktutan ile aşk yaşadığı iddialarıyla ilgili “Hafsa benim çok iyi arkadaşım. Onu çok seviyorum. Bir erkek ile bir kadın yan yana gelince ilişki deniyor. Böyle bir şey yok” dedi. Kerem Bürsin dizilerdeki romantik sahneleri için de “Romantik sahneler hiç romantik değil. Romantizimle alakası yok. Çünkü etrafında 150 kişi var. Partnerin muhtemelen yemek arasında soğanlı bir şey yedi!” diye konuştu.

SOĞAN GÖNDERMESİ

Kerem Bürsin daha önce ‘Yaşamayanlar’ dizisindeki partneri Nilperi Şahinkaya için “Öpüşme sahnemiz var mesela. Nilperi soğanlı sarımsaklı dürüm yiyor sonra da gel beni öp diyordu” diye açıklama yapmıştı.

Haberin Devamı