Magazin Killa Hakan öldü mü, sağlık durumu nasıl? Killa Hakan kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli?

Killa Hakan öldü mü, sağlık durumu nasıl? Killa Hakan kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli?

Paylaş
Killa Hakan öldü mü, sağlık durumu nasıl? Killa Hakan kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli?

Killa Hakan bugün Twitter’de gündem oldu. Ancak bu sefer şarkılarıyla veya başarılarıyla değil, sağlık durumuyla gündeme gelen ünlü isim hakkında rapçi Massaka “Yoğun bakımda, ölüm kalım savaşı veriyor.” açıklamasını yaptı. Üzücü haberin ardından Killa Hakan ile ilgili araştırmalar da yoğunluk kazandı…

Killa Hakan ile ilgili üzücü haber arkadaşı ve kendisi de rapçi olan Massaka’dan geldi. Massaka Instagram hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Killa Hakan’ın sağlık durumunun hiç iyi olmadığını belirtirken, sevenlerinden de dua istedi. Peki, Killa Hakan kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? İşte detaylar…

Haberin Devamı

KİLLA HAKAN KİMDİR?

Killa Hakan adıyla bilinen Hakan Durmuş 3 Mart 1973 tarihinde dünyaya geldi. Ailesi 1960'lı yıllarda Trabzon'dan işçi olarak Almanya'ya göç eden Killa Hakan aslen Tokatlıdır. Babası Ali Rıza Durmuş güreşçidir ve A Milli Takımı'nda çok başarılı olmuş ve madalyalar kazanmıştır.

Almanya Kreuzberg'de doğup, büyümüş ve burada öğrenim gören Killa Hakan, getto bir hayat yaşamış ve sokaklarla erken yaşta tanışmış, genç yaşında hapse girmiştir. Cezaevi yıllarında sürekli şarkı sözleri yazan Hakan’ın ilk hapse girişi Alman polisinin sadece Türklere karşıt tavırlar sergilemesi nedeniyle olmuştur. Son olarak bir polise ırkçı (Nazi) dediği için 4 ay hapis yatan ünlü isim Almanya'da yabancı sözlü rap müzik yapmak yerine Türkçe rap yapmış ve kendini zamanla Avrupa'ya kanıtlamıştır.

Haberin Devamı

Killa Hakan aynı zamanda günümüz Almanya'sında çok sosyal işlerle uğraşmaktadır. Avrupa'da Türkçe rap albümlerini satmayı ve Türkçe dilini Avrupa'ya tanıtmayı amaçlayan sanatçı Almanya'da Workshop'lar vererek öğrencilerine Rap müziği ile hayata tutunmayı öğretmektedir.

Killa Hakan, MTV Almanya kanalında 15 hafta boyunca Top 10 listesinde kalarak kırılmayan tüm zincirleri kırarak yine bir başarıya daha imza atmıştır.  Şarkılarında devamlı söylediği "36" sayısı; doğup ve büyüdüğü Kreuzberg City'nin posta kodu numarasıdır ve ünlü isim 36 Boys Çetesi'nin en eski üyelerinden biridir.

KİLLA HAKAN ÖLDÜ MÜ, SAĞLIK DURUMU NASIL?

Killa Hakan’ın sağlık durumuna ilişkin bilgi arkadaşı ünlü rapçi Massaka’dan geldi. Instagram hesabı üzerinden Killa Hakan ile olan fotoğrafını paylaşan Massaka, hikayesinde "Selam arkadaşlar. Killa Hakan'ın sağlık durumu hiç iyi değil. Yoğun bakımda ölüm kalım savaşı veriyor. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin." İfadelerini kullandı.

Killa Hakan’ın sosyal medya hesabında haftalar önce paylaştığı fotoğrafın altına yüzlerce yorum gelirken, bugün yapılan yorumlarda bir takipçisi Killa Hakan’ın Ölüm-kalım savaşı verdiğini ve yaşam bulgularının gidererek düştüğünü ifade etti…