Magazin Kim Milyoner Olmak İster'de büyük ödül arttı

Kim Milyoner Olmak İster'de büyük ödül arttı

Paylaş
Kim Milyoner Olmak İster'de büyük ödül arttı

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu 'Kim Milyoner Olmak İster' 1 Milyon TL'lik büyük ödülünü verdikten sonra, bu sezona yeni para ağacıyla devam edecek.

ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster, Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumuyla izleyici karşısına çıkıyor. Yoğun ilgi gören programda 1 milyon TL olan büyük ödülün artırıldığı açıklandı.

Haberin Devamı

1 SORU DAHA EKLENDİ

Yeni sezon fragmanı yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster'de para ağacı yenilendi. Yayınlanan fragmanda Kenan İmirzalıoğlu "Yeni sezonda ağacımıza bir soru daha ekliyor ve büyük ödülü tam 5 milyon TL'ye çıkarıyoruz" dedi.

İmirzalıoğlu’nun açıklaması stüdyodaki izleyiciler tarafından alkışlandı. Program yeni büyük ödülü ile pazar akşamı ilk kez ekrana gelecek.

RABİA 1 MİLYON KAZANMIŞTI

Son olarak Konyalı Rabia Birsen Göğercin, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 11 soruyu doğru cevaplayarak, final sorusuna kadar gelmeyi başarmıştı

1 milyon TL değerindeki “Türkiye'deki 81 ilin adında bu 4 harften hangisi diğer 3’ünden daha az bulunur?" final sorusunu da doğru cevaplayan Göğercin, büyük ödülü kazandı.

Haberin Devamı

"YAZ AYLARINDA DEDESİNİN EVİNDE KALIR"

Göğercin, elde ettiği başarıyla doğup büyüdüğü Hüyük ilçesine bağlı Pınarbaşı Mahallesi’nin de gururu oldu. Pınarbaşı Mahallesi Muhtarı Mustafa Sözeri, Rabia’nın mahallede doğup büyüdüğünü belirterek, “Kızımız yarışmayı kazandı, çok sevindik” dedi.

Rabia’nın yaz aylarında köyüne geldiğini ve dedesinin evinde kalarak sıla-i rahim yaptığını anlatan Muhtar Sözeri, “Çilek sezonunda burada olur, kışları Ankara’ya gider. Ara sıra köyümüzü ziyaret eder. Biz de köy halkı, muhtarı olarak bu başarısından dolayı çok mutlu olduk. Başarılarının devamını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

"RABİA İLE GURUR DUYUYORUZ"

Pınarbaşı Mahallesi’nde yaşayan Rabia’nın yengesi Aysun Göğercin de yeğeninin başarısından duyduğu sevinci ifade ederken, kendisiyle gurur duyduklarını belirtti.