Magazin Kimseyi inandıramadı

Kimseyi inandıramadı

Paylaş
Kimseyi inandıramadı

ABD'de yer aldığı bir reality şov ile ünlenen ve her yaptığı olay olan Kim Kardashian 68 kilo olduğunu kimseye inandıramadı

Dünya magazin basınında şu sıralar Kanye West ile olan ilişkisi ve hamileliğiyle gündemden düşmeyen Kim Kardashian, şimdi de basında yer alan 90 kiloya çıktığına dair olan iddiaları yalanladı.

Haberin Devamı

Sevgilisi Kanye West'ten altı aylık hamile olan ABD'li reality şov yıldızı Kim Kardashian, 68 kilo olduğunu ve hamileliğinin başından beri 10.5 kilo aldığını iddia etti.

Geçtiğimiz hafta birçok magazin sitelerinin kendi kilosunu abartarak hatta 90 kilo ağırlığında olduğunu yazdıklarını belirten Kardashian, "Kilomun üzerine 30 kilo ekleyip haber yapmayı bir şey sanıyorlar. Yemek yemeği her zaman sevmişimdir. Hamilelik döneminde aşırı kontrollü davranıyorum beslenme konusunda. Ayrıca kilo almış olsam bile kimi ne kadar ilgilendirir ki? Beni kilolarımla haber yapmalarından artık çok sıkıldım" şeklinde konuşmuştu.

Yaşananların ardın yabancı magazin sitesi işin peşini bırakmadı ve Kardashian'ın ağzından "Yemeden duramıyorum" başlığıyla bir haber yaptı. Yapılan haberde "Kim, bu sözlerin de medya tarafından uydurulduğunu söyledi" dedi ve video payalarak yorumu okurlarına bıraktı.

Haberin Devamı

İLK KEZ ANNE OLACAK

Kim Kardashian geçtiğimiz günlerde magazincilerin aldığı kilolarla artık uğraşmalarını istemediğini ifade etmiş ve hamileliğine saygı duyulması gerektiğini söyledi.