Magazin Kirstie Alley kimdir? Emmy ödüllü Kirstie Alley neden ve kaç yaşında öldü?

Kirstie Alley kimdir? Emmy ödüllü Kirstie Alley neden ve kaç yaşında öldü?

Paylaş
Kirstie Alley kimdir? Emmy ödüllü Kirstie Alley neden ve kaç yaşında öldü?

Kirstie Alley’in vefat haberi hayranlarını üzüntüye boğdu. Amerika’da oyunculuk yapan ancak canlandırdığı karakterler ile dünya genelinde milyonlarca hayrana sahip olan ünlü ismin vefatı haberinin ardından ‘Kirstie Alley kimdir?’ ‘Emmy ödüllü Kirstie Alley neden ve kaç yaşında öldü?’ araştırmaları yoğunluk kazandı.

Kirstie Alley bir süredir gözlerden uzak bir yaşam sürüyordu. Bugün gelen vefat haberi ile aslında son dönemlerde bir klinikte kanser tedavisi gördüğü ortaya çıktı. Kirstie Alley’in ölüm haberi ailesi tarafından kamuoyu ile paylaşılırken Emmy ödüllü oyuncunun hayatına ilişkin detaylar da merak edildi…

Haberin Devamı

KİRSTİE ALLEY KİMDİR?

"Kirstie" Alley adıyla bilinen Kirsten Louise 12 Ocak 1951 tarihinde dünyaya geldi. Amerikalı oyuncu, 1987–1993 yılları arasında Rebecca Howe karakterini canlandırdığı televizyon dizisi Cheers ile tanınır. 1991 yılında bu dizideki rolüyle Emmy ödülü aldı. Ayrıca Look Who's Talking'de John Travolta ile birlikte rol aldı.

EMMY ÖDÜLLÜ KİRSTİE ALLEY NEDEN VE KAÇ YAŞINDA ÖLDÜ?

Emmy ödüllü Kirstie Alley, 5 Aralık 2022 tarihinde kanserle savaşı kaybetti ve hayata gözlerini yumdu. Alley'in çocukları tarafından yapılan açıklamada bir zamanlar Hollywood'un ünlü yüzleri arasında gösterilen aktrisin 71 yaşında gözlerini yumduğunu söyledi.

True ve Lillie Parker'dan yapılan açıklamada, "İnanılmaz, şevkli ve sevgi dolu annemiz, daha yeni keşfedilen kanserle mücadelesinden sonra vefat etti" ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı