Magazin Kısmetse Olur Aşkın Gücü bu akşam var mı, yok mu? (25 Aralık) Bugün Kısmetse Olur 13.(yeni) bölüm neden yok, ne zaman yayınlanacak?

Kısmetse Olur Aşkın Gücü bu akşam var mı, yok mu? (25 Aralık) Bugün Kısmetse Olur 13.(yeni) bölüm neden yok, ne zaman yayınlanacak?

Paylaş
Kısmetse Olur Aşkın Gücü bu akşam var mı, yok mu? (25 Aralık) Bugün Kısmetse Olur 13.(yeni) bölüm neden yok, ne zaman yayınlanacak?

En çok sevilen ve izlenen programlardan birisi olan Kısmet Olur, yeni yarışmacıları ve yeni formatıyla tekrar ekranlara gelmeye başladı. Sunuculuğu Öykü Serter'in yaptığı Kısmetse Olur Aşkın Gücü, sosyal medyada sıklıkla gündem oluyor. Peki, Kısmetse Olur Aşkın Gücü bu akşam var mı, yok mu? (25 Aralık) Bugün Kısmetse Olur 13.(yeni) bölüm neden yok, ne zaman yayınlanacak?

Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmasını izleyenler hafta sonu Pazar gününü yarışmayı izleyerek geçirmek için araştırma yapıyor. Peki, Kısmetse Olur Aşkın Gücü bu akşam var mı, yok mu? (25 Aralık) Bugün Kısmetse Olur 13.(yeni) bölüm neden yok, ne zaman yayınlanacak?

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR PAZAR GÜNÜ VAR MI, YOK MU?

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü haftanın 6 günü saat 18:30’da yayınlanıyor. Kısmetse Olur her hafta Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri yayınlanıyor.

Dolayısıyla Pazar günleri Kısmetse Olur Aşkın Gücü yeni bölümleriyle ekranlara gelmeyecek. 13. bölüm Pazartesi günü saat 18.30’da yayınlanacak.

Kısmetse Olur, yarışma programında genellikle Cumartesi günü haftanın birincisi belirlenirken Pazartesi günü ise eleme oluyor.