Magazin Kısmetse Olur Cansel kimdir, kaç yaşında ve nereli? Cansel Ayanoğlu ne iş yapıyor, Instagram adresi ne?

Kısmetse Olur Cansel kimdir, kaç yaşında ve nereli? Cansel Ayanoğlu ne iş yapıyor, Instagram adresi ne?

Paylaş
Kısmetse Olur Cansel kimdir, kaç yaşında ve nereli? Cansel Ayanoğlu ne iş yapıyor, Instagram adresi ne?

Kısmetse Olur programının yarışmacısı Cansel Ayanoğlu, son günlerin en çok merak edilen isimleri arasına girdi. 9 kadın ve 9 erkeğin yer aldığı yarışmada güzelliği ve sempatikliği ile öne çıkan genç kadın sosyal medyada da büyük bir takipçi kitlesine sahip. Peki, Kısmetse Olur Cansel kimdir, kaç yaşında ve nereli? Cansel Ayanoğlu ne iş yapıyor? Instagram adresi ne? İşte yanıtı…

Kısmetse Olur Aşkın Gücü, yeni sezonuyla YouTube’da izleyicilerle buluşuyor. 12 Aralık’ta başlayan yarışmayı Öykü Serter sunarken, 18 yarışmacı hayatının aşkını bulmak için uğraşıyor. Yarışmanın iddialı isimlerinden biri ise Cansel Ayanoğlu. İşte Kısmetse Olur Cansel hakkında merak edilenler…

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR CANSEL KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmacısı Cansel Ayanoğlu'nun Bulgaristan göçmeni olduğu tahmin ediliyor. 1997 yılında dünyaya gelen Cansel şu an 25 yaşındadır. Aslan burcu olduğunu belirten Cansel Ayanoğlu pembe rengini çok sevdiğini dile getirirken estetisyen olarak çalıştığını kaydetti. İstanbul'da yaşayan genç kadın "Bir erkekte aradığım şey yakışıklılık ve zekâ. Ee tabi para olmadan da olmaz. Maddiyat benim için çok önemli. Adam gibi adam olmalı ve beni sahiplenmeli. Kıskançlığı severim." Sözleriyle kendini tanıtıyor.

CANSEL AYANOĞLU’NUN INSTAGRAM HESABI

Instagram'da cansel.ayanoglu kullanıcı adıyla paylaşımlarına devam eden Cansel Ayanoğlu'nun bu platformda 4503 takipçisi bulunuyor.

Stili ile sosyal medyada takipçilerinden yoğun övgü alan ve hayvan sever kişiliği ile tanınan Cansel Ayanoğlu'nun bir köpeği bulunmaktadır. 

Haberin Devamı