Magazin Kısmetse Olur Erol kimdir, kaç yaşında ve nereli? Erol Yıldırım ne iş yapıyor? İşte Instagram hesabı

Kısmetse Olur Erol kimdir, kaç yaşında ve nereli? Erol Yıldırım ne iş yapıyor? İşte Instagram hesabı

Paylaş
Kısmetse Olur Erol kimdir, kaç yaşında ve nereli? Erol Yıldırım ne iş yapıyor? İşte Instagram hesabı

Kısmetse Olur Erol, yeni sezona bomba gibi bir giriş yapan yarışmanın favori isimleri arasına girdi. Stili ile adından söz ettiren Erol Yıldırım, Kısmetse Olur Aşkın Gücü programında hem yarışmacıların hem de izleyicilerin en çok merak ettiği isimler arasında yer alıyor. Peki, Kısmetse Olur Erol kimdir, kaç yaşında ve nereli? Erol Yıldırım ne iş yapıyor? İşte Instagram hesabı ve hayatına dair detaylar…

YouTube’da yayınlanan ve Öykü Serter’in profesyonel sunumuyla izleyiciyle buluşan Kısmetse Olur Aşkın Gücü programında yer alan yarışmacılar izleyicilerin radarına takıldı. 9 Kadın ve 9 Erkek yarışmacının yer aldığı programda Erol Yıldırım da en çok araştırılan isimler arasına girdi. İşte Kısmetse Olur yarışmacısı Erol yıldırım hakkında merak edilen detaylar…

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR EROL KİMDİR?

1985 yılında dünyaya gelen Erol Yıldırım, şu anda 37 yaşındadır. Modacı olarak çalışan Kısmetse Olur Erol, profesyonel moda danışmanlığı ve moda tasarımcılığı yapmaktadır.

"Bugüne kadar birçok ilişki deneyimim oldu fakat doğru ilişkiyi bulamadım. Burada herkesin gözü önünde hatalarımla doğrularımla adayımı bulacağıma eminim ve onu arıyorum" ifadelerini kullanan Erol Yıldırım, stili ile sosyal medyada yoğun övgü alıyor.

EROL YILDIRIM'IN INSTAGRAM HESABI

Instagram'da byerolyildirimofficial kullanıcı adıyla yer alan Erol Yıldırım’ın bu platformda 118 bin takipçisi bulunuyor.