Magazin Kızı Yağmur'un ardından Ferhat Göçer'den açıklama

Kızı Yağmur'un ardından Ferhat Göçer'den açıklama

Paylaş
Kızı Yağmur'un ardından Ferhat Göçer'den açıklama

Şarkıcı Ferhat Göçer, kızı Yağmur’un açıklamasından sonra eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Göçer'den açıklama geldi

Yağmur bugün 2.Sayfa programına katılarak babasının 9 ay boyunca kendisini arayıp sormadığını, babasıyla hiçbir zaman yakınlık kuramadıklarını, Ferhat Göçer’in köpeklerine kızım derken kendisine 'takoz' diye seslendiğini söylemişti.

Haberin Devamı

Gözyaşları içinde programda yaşadıklarını anlatan Yağmura ünlü ünsüz herkesten destek geldi.

BASIN AÇIKLAMASI YAPACAK

Ferhat Göçer, sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklamada bulundu. Göçer, şunları söyledi:

Dostlar merhaba. Kızımla ilgili (öncelikle onun sağlığı ve geleceği için) özelde kalması gereken konuların, kamuoyunu yanlış yönlendirmeyi amaçlayan bir zihniyetle, dürüstlükten uzak açıklamalarla gündeme gelmiş ve sizleri meşgul etmiş olmasından dolayı çok üzgünüm. Artık zorunluluk haline gelmesi sebebiyle bu çarşamba saat 10.30'da bir defaya mahsus yapacağım basın toplantısında tarafıma karşı öne sürülen planlı, haksız ve art niyetli suçlamalarla ilgili detaylı açıklama yapıp soruları tüm gerçekliği ile cevaplayacağım. Saygılarımla.

Haberin Devamı

YAĞMUR CANLI YAYINDA NELER SÖYLEMİŞTİ?

Yağmur Göçer, katıldığı 2.Sayfa programında şunları söyledi;

Annem bana küçükken hediye alıp 'baban aldı' derdi.

Ben astım hastasıyım. Kolum 8 ay felç kaldı, babamın evine gittim. Babam beni bırakıp hemşireyle konsere gitti.

Ortaokul mezuniyetime babamla gidebilmek için hastane çıkışında babama gittim. Sabah benimle mezuniyete geleceğini düşlediğim babam beni evden yolladı.'

'Annemin bizim oturduğumuz siteye girmesi yasaktı. Yan komşumun kızı beni aldı. İki üç saat içerisinde iğnelerle hazırlanıp ortaokul mezuniyetine gittim. Ben orada babamla olmak istiyordum.

'SAÇIMI OKŞAYAN BİR BABA BULAMADIM'

Geçimimin büyük bir kısmını annem karşılıyor. Ben Yeditepe Üniversitesi'ni kazandım. Ama burslu ama burssuz. Babalık maddiyatla yapılmaz. Babam evdeki kediye köpeğe 'kızım' derdi, bana 'takoz' derdi. Ben babamdan sevgi kelimeleri duymadım. 'Bir kız çocuğu babasından ne ister?' diye yazdım. Yazdıklarımda baba sevgisi bulamadım. Saçını okşayan bir baba bulamadım.

'HAYATIMIN MERKEZİ BOŞALDI'

Ben ne yapmış olabilirim de 9 aydır yok sayılmanın karşılığı olabilir. Babam benim tek ve ilk aşkımdı. Ben başka birine güvenmekte çok zorlanıyorum. Sevilmeyi bilmiyorum ki eş seçimi yapabileyim. Nasıl bir sevgi alabilirim ki? Her elini uzatana kılıcımı çekiyorum yaralanmamak için. Hayatımın merkezi babamdı. Hayatımın merkezi boşaldı.

Haberin Devamı

Annem bana dedi ki 'Biz ayrıldık. Ben babanı her şey için affettim ama senin gözyaşların için affetmeyeceğim.' Ben babamı bu gözyaşları için affetmeyeceğim zaten. Beklediğim bir cümleyi duyamamak yeterince can acıtıcıydı. Babamın bende açtığı yaralar çok derin.

Kardeşimi her şeyden çok seviyorum. Benim yaşadıklarımı yaşamasın diye dua ettim. Kardeşim Londra'ya taşındı oraya gidip geliyor. O daha çocuk benim yaşadıklarımı yaşamasın. Ne olursa olsun kardeşim. Benim ne eksiğim vardı ben de çocuktum ben de bebektim. Ben de Can yaşındaydım. Bir çocuk ne yapmış olabilir? Şu an Can'la kurduğu iletişimi benimle kurmayacak ne yapmış olabilirim? O erkek ben kız, ulaşabildiğim tek cevap bu.

'DERDİM PARA DEĞİL'

Can yakmak çok kolay, yorum yapanlar lütfen bunlara dikkat edin. Destek olanlar da var teşekkür ediyorum onlara.

Benim derdim para değil, her ay hesabıma babam tarafından bin TL yatıyor. Derdim para olsa farklı olurdu. Mart ayından beri babamın bana harcadığı tek bir şeyi göstersin ben herkesin önünde özür dileyeceğim.

Haberin Devamı

Ben babamın ikinci eşiyle sorunlar yaşadım, şu an birlikte olduğu hanımefendiyle de sorunlar yaşadığım dönemler oldu. Bunları inkâr edemem. Benim bunları çıkıp babamın eski eşiyle, kız arkadaşlarıyla şunları yaşadım demem doğru değil. Ben başka bir olaydan bahsediyorum, sevgiden bahsediyorum.'

Anlatsam herkes anlardı. Senin bana bakar bakmaz anlaman gerekiyordu. Yaşayamadım her gün için evet, seni suçluyor olabilirim, ama beni de anlayacağını düşüyorum, anlaman gerektiğine inanıyorum. Ben yaşadıklarım için değil yaşayamadıklarım için konuşuyorum. Hissettiklerimi sana anlatamadığım için paylaşıyorum. Anlasaydın, anlatmak zorunda kalmazdım. Ben hala babamı seviyorum ama ona yeniden tutunursam, hayatıma devam edemem.'