Magazin Kolpaçino ekibi canlı yayında ‘kavga etti’

Kolpaçino ekibi canlı yayında ‘kavga etti’

Paylaş
Kolpaçino ekibi canlı yayında ‘kavga etti’

Kolpaçino 4 filminin oyuncularından Şafak Sezer, Buket Dereoğlu ve Kubilay Penbeklioğlu, Mehmet Akif Ersoy'un programına konuk oldu. Oyuncular canlı yayında tartışmaya başlayınca sunucu Mehmet Akif Ersoy neye uğradığını şaşırdı. İlerleyen dakikalarda ise gerçek ortaya çıktı.

Yedi yıl sonra beyazperdeye dönen Kolpaçino serisinin son filmi Kolpaçino 4, büyük bir ilgiyle karşılandı. Son olarak filmin başrolleri Şafak Sezer, Buket Dereoğlu ve Kubilay Penbeklioğlu Mehmet Akif Ersoy'un sunduğu programa konuk oldu. Programdaki gergin anlar sosyal medyada gündem oldu. Kubilay Penbeklioğlu fragmandaki bazı sahnelerin kesildiğini söylerek 'Sahnelerimizin kesilmesi normal mi?' diyerek bir çıkış yaptı.

Haberin Devamı

Şafak Sezer ise; 'Niye sinir yapıyorsun ki? Bu mu bunun tartışma yeri' diyerek sert çıktı. Buket Dereoğlu'nun da araya girdiği dakikalarda Penbeklioğlu sinirlenerek 'Bu kadar olmaz' diyerek stüdyoyu terk etmek için ayağa kalktı O anlarda ne diyeceğini bilemeyen Mehmet Akif Ersoy ekibe müdehale etmekte zorlandı. Ersoy'un ayağa kalktığı anlarda Penbeklioğlu geri dönerek 'Kolpaçino böyle bir oyunculukla çıkıyor' diyerek şaka yaptıklarını söyledi.