Magazin Koray Avcı'dan güldüren paylaşım

Koray Avcı'dan güldüren paylaşım

Paylaş
Koray Avcı'dan güldüren paylaşım

Sokakta şarkı söylerken keşfedilen ve şimdi yılda 250'den fazla konser veren Koray Avcı, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla gündem olmaya devam ediyor

posta.com.tr

Haberin Devamı

Instagram'ı aktif kullanan sanatçılardan biri olan Koray Avcı'nın, "Makyajsız fotoğraf" notuyla yaptığı paylaşım takipçileri tarafından bolca beğeni ve yorum aldı.

TAKİPÇİSİNDEN KORAY AVCI'YA GÜLDÜREN YORUM: SAÇINA NASIL BAKIYORSUN?

Koray Avcı fotoğrafı paylaşır paylaşmaz takipçilerinden dikkat çeken yorumlar geldi. Bir kullanıcı, "Kızım saçına nasıl bakıyorsun? Ben böyle bakamıyorum" deyip dert yandı.

KORAY AVCI KİMDİR?

Koray Avcı, 1 Ocak 1984'te Ankara'da doğdu. Aslen Erzincanlı olan Koray Avcı'nın çocukluğundan beri resim ve müziğe karşı ilgisi vardır.

2008'de Muğla Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü'nü kazanıp, müziği ve hayallerini her şeyi askıya alıp Muğla'ya gitti.

2010'da Muğla'da üniversite hayatına devam ederken Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp, sunduğu Yetenek Sizsiniz Türkiye programına arkadaşı Osman Arslan ile katılıp "beatbox ve Volkan Konak taklidi" performansı sergilemiş ve 2. tura kadar yükselmişti.

Haberin Devamı

TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINDA GİTAR ÇALIYORDU

2012 yılında okul bittikten sonra Ankara'ya temelli dönen Koray Avcı bu kez sıra Ankara sokaklarındaydı.

Bir başka gitarcı arkadaşıyla beraber sokaklarda, hatta toplu taşıma araçlarında çalmaya başladı.

Yine 2012 yılı içerisinde metroda söylediği şarkının bir genç tarafından kaydedilip paylaşılması ve bu videonun çok ilgi görmesi üzerine Koray Avcı, kendi videolarını çekip YouTube gibi sosyal medya platformlarında yayınlamaya başladı. Sosyal medyada ilgi odağı oldu ve paylaştığı videolar ciddi izleme sayılarına ulaştı. Günden güne artan talep doğrultusunda gerek yurt içinde gerekse yurt dışında konserler verir. Güçlü ve samimi yorumu ile geniş bir dinleyici kitlesine ulaştı.

Yılda 250'den fazla konser veren Koray Avcı, yolunun kesiştiği Dokuz Sekiz Müzik'in sahibi olan Ahmet Çelenk'le albüm yapmaya karar verdi.

28 Ağustos 2015'te "Aşk İle" isimli ilk solo albümünü yayınladı. Albümde Neşet Ertaş, Mazlum Çimen, Saki Çimen, Soner Akalın, Zeliha Sıkık, Feyzullah Eti gibi önemli isimlerin eserlerinin yanı sıra söz ve müziği kendisine ve gitaristi Köksal Fındık'a ait olan 4 yeni şarkıya da yer verdi.

Koray Avcı, kendi besteleri, şiirleri ile kendine özgü bir tarz yarattı.

Haberin Devamı

24 Haziran 2016'da Dokuz Sekiz Müzik etiketiyle Sonra Dersin Ki adlı ikinci albümünü piyasaya sürdü.