Magazin Kürşat Juan kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? Survivor 2023 Influencer takımındaki Ümit Kürşat Yalçınkaya ne iş yapıyor?

Kürşat Juan kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? Survivor 2023 Influencer takımındaki Ümit Kürşat Yalçınkaya ne iş yapıyor?

Paylaş

Survivor 2023 bomba gibi bir sezonla TV8 ekranlarındaki yerini alıyor. Yine birbirinden farklı isimlerin Survivor olarak yer aldığı yarışmaya katılan isimlerden biri de Kürşat Juan oldu. Survivor takipçileri ise fragmanların yayınlanmasından itibaren Kürşat Juan kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? Survivor 2023 Influencer takımındaki Ümit Kürşat Yalçınkaya ne iş yapıyor? araştırması yapmaya başladı…

Haberin Devamı

KÜRŞAT JUAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE ASLEN NERELİ?

Survivor 2023’te Influencerlar kadrosunda yer alan Kürşat Juan’ın gerçek ismi Ümit Kürşat Yalçınkaya’dır. 5 Mayıs 1999 tarihinde dünyaya gelen Kürşat Juan dağılan Juan grubu üyelerinden biri ve İstanbul'da yaşıyor.

12 yaşında ilk Youtube kanalını açan Kürşat Juan, geniş bir takipçi kitlesine sahip. Videoları ilgiyle takip edilen genç isim, 2019 yılında Türkiye Başarı Ödülleri’nde en iyi çıkış yapan TikToker ödülünün sahibi oldu. TikTok'ta 3,8 milyon takipçisi olan Yalçınkaya, sosyal medya hesaplarında aktif olarak içerik üretmeye devam ediyor.