Magazin Kuruçeşme Açıkhava’da altıncı kez Serdar Ortaç rüzgarı

Kuruçeşme Açıkhava’da altıncı kez Serdar Ortaç rüzgarı

Paylaş
Kuruçeşme Açıkhava’da altıncı kez Serdar Ortaç rüzgarı

Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açık Hava Konserleri’nde sahne altıncı kez Serdar Ortaç’ın oldu. Her konserinde olduğu gibi şarkıları ve enerjisi ile hayran bırakan Serdar Ortaç ve Kuruçeşme Açıkhava sahnesi eğlenmek isteyen binlerce müzikseverlerin yine vazgeçilmezi ismi oldu.

Her konserinde biletleri günler öncesinde tükenen Serdar Ortaç, Kuruçeşme sahnesini bir kez daha tıklım tıklım doldurdu. Gerek sanatçı dostlarına verdiği, gerek bu zamana kadar çıkardığı albümlerdeki şarkılarıyla senelerdir ‘Beste Fabrikası’ olarak anılan Serdar Ortaç, dinleyicilerine müzik ziyafeti yaşattı.

Haberin Devamı

Esmerlere armağan ettiği ‘Karabiberim’ şarkısıyla sevenlerini 90’lı yıllara götürdü; ‘Bilsem Ki’, ‘Haber Gelmiyor Yardan’ parçalarıyla ile duygu dolu anlar yaşattı. Geçmişten bugüne en sevilen parçalarını bir konsere sığdıran Serdar Ortaç, geniş repertuarı ile unutulmayacak bir müzik şölenine daha imza attı. Eğlencenin bir an olsun azalmadığı geceye davul ve zurna performansının da dahil olmasıyla coşku ikiye katlandı. Oyun havaları eşliğinde yerinde duramayan binlerce kişi, halay çekerek Serdar Ortaç’la birlikte doyasıya eğlendi. Ünlü sanatçı, yoğun istek üzerine 4 Ağustos’ta yeniden Paraf Kuruçeşme Açıkhava'da sevenleriyle bir araya gelecek.